onsdag 1. oktober 2014

Sunn matpakke

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


En sunn og god matpakke gir energi og glede. Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb.

Lunsj og matpakke er en som regel en del av kvardagen og eit viktig og nødvendig påfyll underveis. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk. En spennende matpakke behøver ikke bety at du må forme brødskivene som hjerter eller sende med bær tredd på spyd.


Med litt variasjon blir helt vanlig mat både god og næringsrik uten at det innebærer mye jobb. Et sunt kosthold er viktig for både helse og velvære. Det finnes mange måter å lage en sunn og spennende matpakke på. Her får du gode matpakketips.


Tips til sunnere matpakke.

Det trenger heller ikke å ta så lang tid å lage matpakke. Sunn OG kreativ matpakke. Høres det uoppnåelig ut? Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj.


Matpakke er så mye mer enn brødskive! Sjekk disse fristende favorittene, og pakk med deg luksus i bagen. Asiatisk dragon bowl med edamame og peanøttsaus.


Denne sunne vegetarlunsjen blir garantert en ny favoritt. Og peanøttsausen er virkelig prikken over i-en. Fokuset er på sunn og kortreist mat, matglede og matkultur, og Kristin vil gjerne ha matgleden inn i matpakka også. Det er faktisk ikke så veldig mye som skal til for å gjøre en matpakke litt mer spennende og fristende, og samtidig sunn. Er du lei den tørre brødskiva i lunsjboksen?


Aldri meir etter dette innlegget! Linda Marie Stuhaug 5. Regelmessige måltider som er fornuftig sammensatt bidrar også til å holde blodsukkeret mer stabilt gjennom dagen. Tusenvis av matpakker lages hver dag.


Hvordan ser din ut? Trenger du noen enkle tips og litt inspirasjon, - så er dette stedet for deg.

Det kan være alt fra vanlig brødmat til salater eller middagsrester. Mange skoler tilbyr også mat og drikke fra kantine eller matbod. Fiskeburger med coleslaw, en klassisk amerikansk kålsalat, er en mektig god matpakke. Med grovt brød og grov fiskeburger har du en mettende og sunn lunsj. Langsomme karbohydrater finner du i for eksempel grov bakst eller kornblandinger.


Grove kornprodukter bidrar til å holde blodsukkernivået mer stabilt, som er bra for konsentrasjon og læring. Slik lager du en god sunn og matpakke. Det behøver på ingen måte å være vanskelig eller innebære morgenstress å lage en kjempegod og sunn matpakke som du kan ta med deg på jobb og nyte i lunsjen. Hva er smart matpakke for meg og familien når vi skal sitte timer i bil? For det er faktisk ikke så vanskelig å være sunn om man planlegger litt i forkant.


Brø godt pålegg, frukt og melk er i mine øyne et fint utgangspunkt for en grei matpakke , og det behøver ikke å være hjemmedyrket eller hjemmelagd for å være sunt heller. Bruk sunn fornuft, du skal lage himla mange matpakker fremover – tro det eller ei, men det enkleste er som regel det beste, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg