mandag 13. oktober 2014

Hvilken bæresele er best

Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye bæresele i dag! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. For å gjøre det lettere å velge riktig kan du lese om de forskjellige selene og våre vurderinger av dem.


Du vil også finne andre tips om hva som er smart å huske på før du kjøper, og hvordan du kan finne ut hvilken bæresele som passer best til dine behov. Her kan du lese om dem alle sammen.

Bildet er lånt av Ergobaby. En bæresele (eller bæresjal) er til stor hjelp i babyhverdagen. For er det en ting som er sikkert, så er det at det blir mye bæring.


Med en bæresele vil du ha hendene fri til å gjøre andre ting mens barnet koser seg. Men det kan være vanskelig å finne ut hva som er best for deg og barnet ditt, derfor har vi i Klikk. Dyreste bæreseler er best.


Barnet får nærhet, mens foreldre kan ha hendene fri.

Hvilken vei bør barnet mitt sitte i bæreselen? Det kan være vanskelig å finne ut hvilken vei barnet bør sitte i bæreselen. Barnet kan nemlig vende inn mot magen din, med ansiktet ut mot verden eller plasseres på ryggen din. Barnets sittestilling i en bæresele er viktig da en feil stilling kan føre til rygg- og hofteproblemer.


Veldig allsidig, med andre ord. Jeg er veldig fornøyd med Manduca Lett å ta på alene, passer fra nyfødt til kg, kan brukes foran og bak, og selene kan has på enten vanlig (som på en sekk) eller på kryss bak ryggen. Lyst til å bære barnet i et bæresjal eller en bæresele , men synes det er vanskelig å velge i jungelen av bæreustyr? Vår leser Monica har testet ut ulike bæreseler og bæresjal. Hvordan er barnets sittekomfort, hvordan avlastes bærerens rygg, og hvilke sitteposisjoner finnes.


Bæresele er nok aller vanligst å velge, og ser du etter får du øye på de overalt. I takt med etterspørselen har det dukket opp et stort mangfold av bæreseler i butikkene, noe som kanskje oppleves som mer forvirrende enn berikende. Englands største testmagasin Which. Se hvilken bæresele som ble best i test her. Ekspertene fra Which.


Forbrugsguiden har analyseret en lang række ekspert tests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne.

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de bæreseler, der har klaret sig bedst i test. Dette betyr likevel ikke at denne selen er best for deg og ditt barn, for som vi erfarte under testingen varierer de personlige preferansene veldig. Forestill deg at du selv sitter i en klatresele.


Bare at muskulaturen din ikke er helt på plass, du sliter litt med holdningen og koordinasjon er ikke noe du har helt dreisen. Så jo flere punkter som kan justeres på selen, desto bedre. Det er også lurt å prøve ut flere seler, fordi kroppsfasongene våre er forskjellige, sier fysioterapeut i Stavanger kommune, Elisabeth Vågen Bø. Hun sammenligner en god bæresele med en god ryggsekk. Velg en med stropp rundt bærerens midtparti.


Jeg trenger en sele som både kan brukes inne mens jeg gjør litt husarbei og på småturer på butikken o. Jeg har problemer med ryggen, så det blir tungt å gå og bære baby hele tiden. Jeg ønsker en sele som er enkel å ta på uten en masse dill. Noen som har forslag? Jeg tenkte å ønske meg bæresele til bursdagen min nå i oktober.


Har termin i februar med første barnet, så kan ikke så mye om utstyr. Har tenkt på ergobaby, men ser det finnes så mange ulike varianter. De har jo så mange forskjellige å velge mellom! Vil også si at det er særdeles uhygienisk på flyplassen med disse lange knytebåndene som man prøver å surre sammen i en fei, enten ved bleieskift eller når man skal sette seg på flyet. De går i bakken og det er rimelig ekkelt.


En babybjörn bæresele knipset enkelt av og på. Her vil du kort sagt finne alt av bæreseler og bæresjal til barn og baby! Og skulle du allikevel få problemer med å avgjøre akkurat hvilken bæresele eller babyslynge som vil passe deg og ditt barn best , er det bare å kontakte vår kunnskapsrike og effektive kunderserviceavdeling på mail eller telefon!


Her er der tale om en billig bæresele , hvor baby kan bæres fra nyfødt (kg) uden køb af ekstra udstyr. Best i test er et kjent konsept for alle småbarnsforeldre. Vi leter mye etter den beste vogna, den beste smokken og den beste bæreselen til den lille.


Selvfølgelig skal poden ha det aller beste! Det vigtige er , at babyen ender i den rigtige højde på bærerens krop – man skal kunne kysse barnet på hovedet uden at anstrenge sig. Som på en hvilken som helst bæresele er det nemt at spænde eller løsne hoftebæltet, også med et barn i, så selen altid sidder bekvemt, samtidig med at den yder god bærestøtte. Flere bæreseler reklamerer med at de trygt kan brukes til utoverbæring, men dette er ikke optimalt ergonomisk sett hverken for bærer eller baby. To bæreseler fra Ergobaby er best i test, med delt førsteplass.


De fleste av Ergobabys bæreseler har en anbefalt minstevekt på kg, men dersom du kjøper et spedbarnsinnlegg kan de brukes direkte fra fødselen av. Babybjørn eller ergobaby? Uansett hvilken bæresele fra Ergobaby som er best for deg finner du den mest sannsynlig her på Jollyroom, og selvfølgelig til den beste prisen online takket være prisløftet vårt. Nettstedet PC World har testet fire nettlesere for å se hvilken som leverer best på ytelse og funksjoner. Nettleserduell Chrome, Edge, Firefox og Opera blir stil opp mot hverandre og sammenlignet i en rekke ytelsestester for å finne svaret på hvilken nettleser som er best for Windows-brukeren.


Det definitive førstevalget nå er altså spiral eller p-stav. De beste prevensjonsmidlene. Sistnevnte varer i tre år og er det sikreste prevensjonsmiddelet som finnes. Jeg savnet en bæresele sist.


For meg ble Mei Tai for trangt for babyen, endte opp med gulping nedi genseren min og bare grining ved husarbeid. Til dere som har litt peiling på bæring, hvilken sele anbefaler dere og til hvilken aldersgruppe? Anbefaler dere sjal til spedbarn?


Skal gå til innkjøp av en bæresele. Sliter selv med vond nakke, så må ha en som er god og ha på seg mens man går rundt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg