torsdag 9. oktober 2014

Ferie i thailand tips

Ferie i thailand tips

Phuket har alt du kan ønske deg. Syden og andre varme strøk. Skreddersy din reise på ving. Provinsen har ca 20. Det er en opplevelse i seg selv å utforske øyene.


Ferie i thailand tips

Ja, det er riktig: Ifølge statistikk fra finn. Book når sola skinner. Stemning med chili – og kjærlighet Ingen steder er thailandsk mat bedre og billigere enn i de små og enkle, mobile kioskene, som du finner over alt.


Menneskene er vennlige, maten er blant den beste i verden og pengene rekker langt. Men den viktigste grunnen er selvfølgelig det fantastiske været og de vakre strendene. Vi guider deg til de beste stedene å bo i det som virkelig kan være et ferieparadis. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!


Ferie i thailand tips

Søk og finn de beste og billigste reiser i ett og samme søk. I tillegg til en billigere reise er det færre mennesker på stranden, så du slipper styret med å stå opp før hanen galer for å finne en ledig solseng. Også den gamle hovedstaden Ayutthaya, kulturvuggen Sukhothai, de spennende byene Lampang og Chiang Rai samt opiumsregionen Den gylne trekant ville være en skam å velge bort.


Hver vinter strømmer nordmenn til smilets land for å kose seg på de flotte strendene. Koh Samet er også perfekt å kombinere med noen dager i Bangkok, gjerne i slutten av ferien slik at du kan shoppe mye. Charter og pakkereiser til Koh Samet. Dykkeparadiset Koh Tao. Det lønner seg sjelden å veksle til asiatisk valuta i Norge.


Har du begynt å planlegge sommerferien? Thailand Exclusive: Når kun det beste er godt nok! Bestill drømmereisen i dag.


Med litt tilrettelegging og noen smarte valg kan en barnefamilie ha det helt supert i Bangkok. Adriaterhavet Andesfjellene Ansvarlig turisme Atlanterhavskysten backpacking Balkan dagligliv eksotisk Fine landsbyer fjelltur fottur gruve Ideer til gode bilferier Indiske hav Karibia kirkekunst kirker kultur kunst Mat- og drikkekultur verden over natur reise med baby romerske ruiner safari Sahara severdigheter tempel. Her er ti tips som gjør oppholdet topp. Og et enkelt tip til, når du er kommet hjem igen. Hotellene pleier kun å ha 1-stikkontakter på veggene.


Ferie i thailand tips

Derfor kan det være veldig lurt å ha ekstra skjøteledning til f. Ferie på Ko Phayam Hullet i klippeformasjonen gir en fantastisk utsikt til det tropiske hav. Koh Phayam ligger litt avsides til på vestkysten nær grensen til Burma, noe som betyr at de fleste reisende aldri kommer seg hit. Vi er ute etter et sted å slappe av og nyte romantikken.


Fine strender og god mat er viktig. Mitt beste tips når det kommer til baby og mat på reise er enkelt – Ta med stavmikser! Les blant annet om visum- og passregler, vaksinasjoner og få tips til bekledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg