torsdag 30. oktober 2014

Selskapsleker for barn

Fest- og Selskapsleker for både Barn og Voksne. Nordens største utvalg! Denne er en garantert vinner som alle barn synes er morsom. Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur. En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere.


Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din).

Har du mindre barn , har vi også forslag til selskapsleker for de minste. Bursdag hjelper deg med alt til barnebursdagen. Ferdige pakkeløsninger for temabursdager med pynt, kakemiks, snacks og godteri. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen.


Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Her er noen tips til bursdagsleker for små barn.


Har du større barn , har vi også forslag til selskapsleker for skolebarn. Sett på fengende rytmer og la barna danse.

Plutselig stopper du musikken, og da gjelder det å stå helt stille – uansett stilling! Den som beveger seg er ute av leken. Fortsett til det bare er vinneren. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Og hvem sier at bare barn må delta?


Barneleker kan også engasjere de voksne i jubileer, på fester og andre tilstedninger. Mange av lekene passer også til ungdommer og voksne. En samtidsstudie av fødselsdagsselskapet som rituell handling”. Tips og ideer Selskapsleker for barn.


Alle barn elsker bursdag! For en vellykket barnebursdagsfeiring er det i tillegg til bursdagsmat og drikke, viktig med underholdning og leker for barna. Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid.


LEKER FOR STØRRE BARN ! Dette er et lekehefte for alle som er ferdig med de små uskyldige barnelekene. Her er det mer fart – mer morro – og større utfordringer! For å tilpasse heftet til ulike grupper har jeg prøvd å samle noen leker for alle smaker.


Med en god plan er barnebursdagen sikret, men husk at det er et stort gap mellom en sjuåring og en niåring.

Disse bursdagslekene passer for barn mellom og år. Et barn teller til f. Han eller hun skal så finne de andre. Blindebukk - Bursdagsbarnet får bind for øynene. Snurr ham rundt flere ganger. De andre beveger seg og lager lyder.


Trenger tips til enkle selskapsleker for voksne som alle tør å være med på. Leker og letekøy til barn skal være noe som er morro og lærerikt. Finn populære leker som stimulerer barn sin naturlige fantasi og nyskjerrighet.


Les også om selskapsleker såvel som leker til gavetips til julegave, bursdagsgave og andre gaver til barn. Selskapsleker : I barnebursdager, familiesammenkomster, på fester og i tilstelninger for barn , er det ofte maten som står i fokus. Men sannheten er at det barna oftest liker aller best med disse happeningene, er aktiviteter og leker! Under gir vi forslag til leker, spill og aktiviteter som egner seg godt å bruke som selskapsleker. I RESSURSBANKEN finner du ressurser til menighetens arbeid for barn og unge.


Ressursene er laget av menigheter, organisasjoner og andre samarbeidspartnere. RESSURSBANKEN redigeres av Seksjon for barn , unge og trosopplæring i Kirkerådet, Den norske kirke. Bli med å dele ressurser!


Leker Her finner du morsomme og annerledes leker for barn og voksne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg