torsdag 30. oktober 2014

Luft i magen gravid tidlig

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Har hatt luft i magen siden halvannen dag etter første prøvedag denne måneden (denne måneden er første gang vi prøver). Kan dette være et tidlig graviditetstegn, eller er det rett og slett for tidlig ? Jeg er aldri plaget med luft ellers, men nå har jeg hatt det mer eller mindre i en uke.

Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet.


Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Hei, Ligger her og leser innlegg paa BiM og DiB, og det bobler i magen. Min mor er klarsynt og mener jeg er gravid.


Min svigerinne har funnet sine evner nylig og ble gravidkvalm da jeg snakket med henne paa msn og hun saa en gutt paa meg.

Er det noen andre her inne (som har barn fra foer) som kje. Vel, det er ikke sikkert, men det kan godt hende at det er tidlige tegn på at du er gravid. Samtidig er dette bare noen få tegn som kan indikere at det er noe som så smått har begynt å vokse inni magen din. Jeg fødte mitt første barn for mnd siden igår og fikk mens tilbake under en mnd siden (2. nov)! Sist graviditet kom som en overraskelse og jeg hadde ingen symptomer (måtte ta en tidlig ultralyd for å bevise for meg selv at jeg var gravid !) og jeg hadde en enkel graviditet!


Kardinal tegnet på at man er gravid , for de aller fleste, mensen kom ikke. TISSE OFTE Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen. Alle er plaget av luft i magen fra tid til annen, men noen plages mer enn andre. I enkelte tilfeller kan det være symptomer på sykdom som cøliaki eller matvareallergi - eller intoleranse som laktoseintoleranse.


Mange plages med tilstanden irritabel tarm. Ved forstoppelse eller hvis man selv hindrer kroppen å kvitte seg med luften , kan man få luftsmerter og knip eller en følelse av å være oppblåst i magen. Det kom ganske fort, kanskje så tidlig som uker etter befrukting! Lurer på om dette er bare luft eller om det kan være fordi jeg er gravid. Vet at luften også kommer fordi jeg er gravid.


Kvalme og oppkast hos gravide. En vanligere årsak til smerter tidlig i graviditeten er en spontanabort. Spontanabort er et naturlig tap av graviditet før 20.


Tidlig spontanabort er svært vanlig. I dag tenkte jeg å ta en liten gravid oppdatering som jeg tror kan være viktig for andre som kommer i en lignende situasjon som meg.

TIDLIG STOR GRAVIDMAGE Allerede i uke kom det en synlig gravid mage , slik jeg er vant til at det gjør på meg. Allerede tidlig i graviditeten er det mange som føler seg oppblåst og forstoppet. En av grunnene til dette er at muskulaturen i mage -tarm systemet blir slappere og trenger lengre tid på å føre tarminnholdet nedover. Det vil dessuten være et økt press på tykktarmen fra livmoren, noe som også bidrar til forstoppelse. Hadde også prøverørsforsøk.


Jeg har aldri hatt halsbrann før jeg ble gravid. Men tror jeg var litt lenger ut i graviditeten før jeg fikk det. Det er mye man kan bekymre seg for som gravid , og naturligvis kan både magesmerter og mageplager gi grobunn for bekymring hos den vordende mor.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. For de fleste er uteblitt menstruasjon det første tegnet på at en liten spire er sådd og har begynt å vokse i mors mage. Men det finnes også mange andre tegn.


Klarer ikke å holde den inne sånn som før. Magen faller liksom bare ut. Burde kanskje ikke være så rart, men jeg kjenner ingenting til livmoren enda, så det må kun være luft som gjør den så stor.


Nå er det jo ikke en hemmelighet lenger at jeg er gravid , men hadde synes det var mye koselige om magen ble større av selve babyen og ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg