fredag 17. oktober 2014

Katvig sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Hos Bohus får du et stort utvalg av sengetøy til soverommet! Kjent for sine epler og striper og sitt fokus på miljø, sine arbeidere og dere som skal handle klærne.


Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Du får rask levering og gratis frakt v.

Følgende størrelser er på lager (ONESI). Junior sengetøy organisk bomull Puzzle - 100x1til Unisex er laget i fargen XL Puzzle. Sengesett junior - Lilleprinsen hjemsikring cafliv KATVIG - utstyr diverse Babytepper Bandana, shoppingbag, gymbag, smokkesnor Trekk til stellemadrass MPD vinterpose brebag.


Alt sengetøy er i tykkelsen 19mm (momme) som er en serdeles slitesterk silkekvalitet. Den unike følelsen av silkesengetøy Hvis du leser våre vurderinger på Trustpilot, vil du oppdage at våre kunder elsker oss og at silkesengetøy er en stor del av denne suksessen. Molo barneklær er spesielt kjent for sine morsomme prints, men har de siste årene også kommet med bl. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Vi vil gjerne høre fra deg! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Sammenlign tilbud på sengetoey nettbutikk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


I høst skulle jeg på jentetur til København med snuppa og to andre mødre med jevngamle barn. Dagen før vi skulle reise, fikk jeg så lyst til å sy en ny pose til turen- og da ble denne til. Den er sydd i dobbelt lag polarfleece, og er foret med stoff fra et Katvig-sengetøy. Lillegutt har nydelig sengetøy fra Mossi Suss, og så ønsker jeg meg sengetøy fra Blafre og Ferm Living til lillemor.


Så mye fint som finnes gitt! Vi selger barneklær på nett, Vi har Norges største utvalg av bl.

Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby klær fra merker som Skip Hop, OiOi og Bugaboo. Katvig Sengetøy med røde epler 140x2til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg