mandag 20. oktober 2014

Tekst til dåpskort

Tekst til dåpskort – Tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Her er noen forslag til dikt som kan passe til dåpen. Er du på utkikk etter et dåpsdikt, som du kanskje kan bruke på dåpskortet? Du er så etterlengtet! Velkommen til verden og til lykke med dåpsdagen.


Gratulerer så mye med dåpsdagen, lille venn!

Vi ønsker deg alt godt, og lykke til videre på ferden. Barn er sann lykke! Et barn er en gave, og dets verdi kan ikke måles noe annet sted enn i hjertet. Skal i dåp til helgen til min nevø.


Hva skriver man i dåpskort ? For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Har stor fleksibilitet.


Jeg ville ikke vært uten.

Men det er ikke til å stikke under stol at hunden har bare deg, det er ingen å skyve ansvaret over på og av og til gir det i alle fall meg litt dårlig samvittighet og følelse av å ikke få gitt nok. Hjertelig til lykke! Fant dem på barnemix. Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby.


Dersom du trenger et godt gavetips til dåpen,. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene.


Mange vælger desuden at skrive et personligt dåbskort til det lille barn, som han eller hun kan læse engang og mindes de mennesker, som har været der hele livet igennem. Hvis du gjerne vil gjøre litt ekstra ut av dåpskortet, kan du lage det på en av CEWE fotostasjonene våre! Her kan du velge mellom flere designmaler, og ja, det er også koselige og søte kort som passer til en barnedåp. Dåpskort med kristen tekst til gutt. Milde Jesus dine hender la du kjærlig på de små.


Og du sa til dine venner, at til deg skal barna gå. Dobbelt kort: x cm. Konvolutt medfølger.


Løsningen blir da å skrive ut ei strimle med tekst ,. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort.

Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Klem fra tante Solveig, onkel Leif og fetter Elias.


Til dåpsbarnet Alexander. Du står fritt til å endre på invitasjonen slik at den blir perfekt! Usikker på hva du skal skrive?


Ikke fortvil – vi har lagt opp forslag på tekst i alle våre dåpskort – så du trenger bare å endre navn, dato og sted før du er ferdig. Vi lager dåpskort på samme måte som vi fremkaller bilder. Flere av kortdesignene går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stilen som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort. Forskjellige kvaliteter.


Enkle dåpskort fremkalles på ekte fotopapir og holder den høyeste bildekvaliteten. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Holder nemlig på med et dåpskort selv.


Tenker onkel synes det var stas å gi bort et så flott og forseggjort kort. Malene har vi satt opp med relevante eksempel tekster for å legge alt til rette for at du skal kunne skape et nydelig takkekort etter barnedåpen. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst , og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. Henry Ward Beecher.


Måtte framtiden bli lys og fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg