mandag 6. oktober 2014

Øke sannsynlighet gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Hvordan øke sjansen for å bli gravid ? Mange ønsker at det skal gå fort å bli gravid etter at de har bestemt seg.

Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid. Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men det er ingen garanti! Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver syklus, men sjansene minker etter fylte år. Hvor lang tid tar det å bli gravid ? Svar: Ingen kan si nøyaktig hvor lang tid det tar deg å bli gravid.


Men vi kan fortelle deg hvor lang tid det vanligvis tar for par å bli gravide , og hvordan du kan øke sjansen for at det skal gå raskere. Flertallet av par bli gravid i løpet av tre måneder.

Etter år så bør man gå til legen for utredning om man ikke har blitt gravid. Det er også større sjangse for å bli gravid hvis man har sex FØR eggløsning, i det rette miljø så kan sædcellene overleve i opptil dager. Her er en liten graf over når man har størst sannsynlighet for å bli gravid i forhold til EL. Tobakk påvirker fruktbarheten negativt, dette gjelder både kvinner og menn.


For å øke sjansen for å bli gravid er det også viktig å vite hva du ikke skal gjøre: Dropp røyk og snus. Det er også påvist at kvinner som røyker går litt tidligere i overgangsalder enn kvinner som ikke røyker. Men om orgasme er viktig for unnfangelse hos kvinner, er ikke avsluttet. Mange par har kjent å bli gravide uten det, men noen undersøkelser indikerer at å få en orgasme kan noe øke sjansene for unnfangelse.


Imidlertid er det vanskelig å si med absolutt sikkerhet at en orgasme kan øke sannsynlighetene for å bli gravid. Under svangerskap er det økt sannsynlighet for falsk negativ tuberkulintest. Levende virusvaksiner kan gi viremi hos mor og barn, og er derfor som hovedre­gel kontra­indisert.


Hvor stor sannsynlighet har vi for å lykkes med assistert befruktning? Enten paret forsøker hos oss for første gang, eller man kommer fra flere mislykkede forsøk ved andre klinikker er svar på dette spørsmålet noe mange par grubler på. Men de ble skuffet: unnfangelse - ikke så lett som du kanskje tror.


Etter fødselen faller imidlertid sykefraværet tilbake til nivået før svangerskapet. Det tyder på at høyere sykefravær blant kvinner i liten grad skyldes ”dobbel byrde” som mor og yrkeskvinne.

Slanking eller plutselig omlegging av kostholdet, stimulerer kvinnen til å slippe flere egg. Du kan oppleve å ha TO eggløsninger hver måned i en liten periode ihvertfall. Ikke spør meg hvorfor, men det forekommer uavhengig av overvekt.


Hva øker risikoen for spontanabort? Høy alder: En kvinnes risiko for å abortere øker etter hvert som hun blir eldre. Risikoen er åtte ganger større for en år gammel kvinne enn for en 20-åring. Risikoen for spontanabort øker også når barnefaren blir eldre. Unngå alkohol og sigaretter hvis du er far.


Siden mannlige sperm er svært skjør , menn som drikker og røyker tungt vil ha færre mannlige sperm , og vil derfor være mindre sannsynlighet for å bli far til et guttebarn. En kvinne kan øke hennes sjanser for å bli gravid en gutt ved å holde hennes mann borte fra alkohol og sigaretter. GRAVID I 40-ÅRENE: Har du vellykkede svangerskap bak deg, er sjansen større for at det også går bra etter 40.


Har du derimot forsøkt å bli gravid i ti år, er det liten sjanse for et vellykket svangerskap etter fylte 4 sier professor Anne Eskild. Sjansen for å bli gravid reduseres nemlig ganske kraftig med økende alder. Blant kvinner under år blir omtrent prosent gravide i løpet av ett år med prøving hjemme, og dette tallet synker deretter nokså dramatisk frem til man fyller 40.


Det er derfor man ikke skal vente så lenge med å ta kontakt når man har fylt år, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg