mandag 6. oktober 2014

Lakse retter

Lakse retter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Retter Av Laks. Historien om hvordan en av Indias mest ikoniske retter ble til, er kanskje like spennende som retten selv. Mulig er dette fordi historien inneholder berømte personer som Dronning Elizabeth II, JFK, og opphavet til nok en indisk folkefavoritt, nemlig tandoori chicken. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet.


Lakse retter

Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi. Lakseburger med ingefær- og wasabiertepuré av Aicha Bouhlou Jeg er opptatt av gode råvarer, og et enkelt variert kjøkken. Min tanke er at det ikke skal være vanskelig å lage lekre og velsmakende retter. Lækre opskrifter med laks!


Få inspiration til lakseretter som fx ovnbagt laks, koldrøget laks og til tilbehør til laks. Se billederne på Karolines Køkken! MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Lag noe nytt med laks!


Lakse retter

Her er oppskrifter som raskt blir favoritter. Nye ideer til laks til middag. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat.


Med sit karakteristiske, lyserøde kød sætter laks kulør på ethvert fiskebord. Vi giver dig her opskrifter på laks - bl. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Laksen er blandt danskernes yndlingsfisk, og dens lyserøde kød bliver saftigt af en tur i ovnen.


Se opskrifter på laks i ovnen - blandt andre lasagne med laks, ovnbagt laks med kartoffelsalat og pirogger med røget laks. Af: Sørine Theen Nørreslet. Stegt, dampet eller bagt – de fleste elsker laks.


Her får du gode opskrifter med laks. Pasta med laks er en hit i de fleste familier. Med denne oppskriften kan alle nyte godt av herligheten, selv de som ikke tåler melk! Grønnsakene kan renses og snittes tidlig på dagen, og asparges og grønnsaker kan blancheres en stund før gjestene kommer.


Kilde: Adresseavisen. Det er nesten ikke råd å selge. Jeg tror det kommer to-tre uker nå som blir veldig vanskelige.


Jeg tror ikke det retter seg opp før august er slutt – når røykeriene har fullt med fisk. Laks’ industrikilder viser til følgende prisleie for de mest omsatte vektklassene. Prisene er FOB anlegg og fisken vil bli levert neste uke.


Fersk laks er tilgjengelig i de aller fleste dagligvareforretninger og laksen gir muligheter for gode, varierte og rimelige middager. Her lister jeg mine beste oppskrifter med laks og ørret og gir en kort beskrivelse av rettene for at du skal kunne plukke ut dine favoritter. Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser.


Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Laks - lækkert, friskt og sundt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg