onsdag 18. november 2015

Mental helse telefon

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse.


Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte.

Mental helse Angst, depresjon eller søvnvansker? Nederst på siden har du tilgang til tre programmer innen disse problemene. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse , forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Foreninger og forbund - Interesseorganisasjoner.


Er dette ditt firma? I dag er flere organisasjoner med. Landets største brukerorganisasjon for mennesker med psykiske.

Du kan skrive om det som er viktig for deg. Den internasjonale velferdsorganisasjonen for sjøfolk, ISWAN, har laget brosjyremateriell om mental helse for alle som arbeider til sjøs. Brukere og pårørende har erfaring og kunnskap om psykisk helse som vi vil formidle til offentlige myndigheter, fagmiljøer, organisasjoner og enkeltpersoner. Brukerkunnskap er sammen med fagkunnskap avgjørende for å skape gode helsetjenester. Gjennom politisk påvirkningsarbei folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer.


Psykisk helse handler slik om vår til enhver tid opplevelse av trivsel. Gjennom å etablere plattformer for samarbeid mellom brukere, pårørende, hjelpeapparat og samfunnet, ønsker vi å sikre at alle får sine rettigheter og muligheter ivaretatt. Vårt mål er at alle innbyggere i Norge skal ha en best mulig psykisk helse.


Hele rapporten foreligger i Word-format og kan lastes ned her. Nedenfor finner du informasjon om kommunens tilrettelagte kulturtilbud for personer innen psykisk helse. Her er alt fra trening på treningssenter og innebandygruppe til malekurs og sang- og musikkgrupper.


Våre ungdommer er framtidens viktigste ressurs, og den må forvaltes riktig. Vi tror veien til målet vårt: vi trenger mer om psykisk helse i skolen er kortere gjennom folkeopplysning og politisk påvirkning, enn om vi skulle samlet inn penger til saken. Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse. I noen tilfeller kan mennesker med en psykisk lidelse bli anklaget for å ha gjort kriminelle handlinger.


Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement.

Får i morgen e verdensdagen får psykisk helse. Så da va det bære å ha. Les mer på angstringen. DPS (Distriktpsykiatrisk senter) Almenpsykiatriske poliklinikker: Adresse: Poliklinikk Vest, base i Grimsta etj. En av ti nordmenn gruer seg til jul – mange kjenner på kjøpepress og stress.


Vi driver ikke med terapi, men av og til kan det være godt med en samtale blant likemenn og kvinner. Du trenger ikke henvisning. Pakkeforløpene skal bidra til gode, koordinerte og sammenhengende tjenester til bruker. Frivillighet Norge, og er støttet av Helse - og omsorgsdepartementet, Kulturdepartementet, Oslo Kommune, Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen DNB.


Pårørende skal bli spurt og oppleve å bli hørt. Derfor arbeider vi for å vise at pårørende er en ressurs og en del av løsningen for den som er syk, og at deres erfaringer skal bli tatt på alvor av helsevesenet og kommunene. Vår psykiske helse kan forandre seg gjennom livet. De fleste av oss opplever perioder som kan kjennes litt tunge. Hvis du opplever å ha det vanskelig er det viktig å tak i problemene så tidlig som mulig.


Forebygging av vold mot nyfødte barn er tjenestens. Velkommen til Helse Stavanger, Stavanger Universitetssjukehus. Her finner du alle våre avdelinger ved SUS, behandlinger og våre sentre for psykisk helse og rusbehandling.


NevSom deltok på internasjonal konferanse om mental helse for utviklingshemming i Barcelona. Her er Linn Beate Ludvigsen, Sissel Berge Helvershcou og Arvid Nicolai Kildahl, alle ansatt eller tilknyttet NevSom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg