onsdag 22. oktober 2014

Sølje bergmann

Etter artikkelen i Bergens Tidende eksploderte det på sosiale medier. Forrige uke ble en student innlagt med meslinger i Oslo. Sølje Bergmann : Helsemyndigheter har økonomisk interesse av massevaksinasjon.


Debatten om vaksiner har rast siden du, skuespiller og mor, fortalte det norske folk om din motstand mot MMR-vaksinen. Dine barn har ikke fått meslinger, fordi vi andre vaksinerer oss og våre barn.

They have three children. Rollen overtok hun etter Henriette Lien, som opprinnelig spilte karakteren. Ninni dukker opp igjen etter et svært langt fravær da hun har sittet i fengsel, men produksjonens mening ser ikke ut til. NO: De siste ukene har vaksinasjonsdebatten blusset opp i media, etter at mange barn i USA er blitt alvorlig syke som følge av meslinger.


Støtter Kroghs mammautspill (VG Nett) Marte Kroghs mammautspill har skapt skarpe reaksjoner blant leserne. I God morgen Norge mener vi avvikende meninger, med potensiell stor påvirkningskraft, må løftes ut av lukkede fora i sosiale medier,. Sammen med Into The White-skuespiller Stig Henrik har Sølje barna Lily-Maxine (7), Rosalind (5) og Indie-Lucia (3).

Enig med deg Sølje , men jeg hadde personlig ikke ville gitt noen vaksiner. Og det GÅR ikke an å lure kroppen til å sluntre seg unna noe, det kommer til å få etterkonsekvenser. Som om ikke vi har hørt nok av denne damen de siste 5-ukene så hopper også NRK på nå som et kåt. Solje Bergman, Actress: Black-Eyed Susan. Norsk dokumentarserie.


Folkeopplysningen tar for seg fenomenet vaksinemotstand. Den ene teorien var kynisk ondskap der man tilsynelatende. Innslaget er fra 9. Jonas blir drept og politiet mistenker ekskona for å være morderen. Påstanden kommer i en godt skrevet og forklarende kronikk i Bergens Tidende. Det begynner å bli farlig når man kun fordi man er en D-kjendis får uttalt seg om ting man ikke er faglig kompetent til - og dermed får en stemme i debatten.


Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse. Denne dama her altså. Sølje er dagens fasilitator og vil lose oss trygt igjennom dagen.


Utdannet skuespiller fra N. Formidling og kommunikasjon står for meg som det viktigste verktøyet vi mennesker har for å være i konstant bevegelse og utvikling.

Jeg blir helt matt. Dette med vaksinering er hårreisende, og jeg er enig i at det bør være pålagt. Men det aller verste er, at folk faktisk hører på henne når det gjelder vaksinering. Han får hjelp av immunolog Tone.


This video is unavailable. Bryllupet fant sted i skuespillerparets garasje i august, men først nå snakker han ut om sitt noe uortodokse frieri. Oslo og gjorde karriere som skuespiller.


Men hvordan er det å møte massiv hets fordi du tør å fronte et annet syn enn folk flest? Her blir det mye mammatips, inspirasjon og ideer om alt egentlig! Varg Veum – Din Til Døden (BLU-RAY).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg