onsdag 1. oktober 2014

Når bytte til sportsvogn

Velg farger og design selv - Prisgaranti og rask levering! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Kjøp sportsvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger.

Se barnevognene som er best i test! Lille M er mn men han er snart for stor i bag delen. Syntes fortsatt han er litt liten til å begynne med sportsvogn , men hva er egen. En av grunnene til at jeg kjøpte Emmaljunga Mondial er at jeg ikke vil bytte til sportsdel før vinteren er over. Når hun er våken vil hun sitte og se, så vi setter opp ryggen i bagen, genialt!


Hun har fortsatt god plass i bagen. Bytter ikke til sportsdel før vi må. Når bytter dere til sportsvogn? Etter mange turer med tom vogn og bæresele skiftet vi til sportsvogna ved mnd.

Hadde ryggen på første hakket når vi startet, og la den helt ned når han hadde sovnet. De ser omgivelsene og (hvis du kan ha babyen snudd mot deg) også deg. Har hørt om mange som skifter på grunn av det samme eller at dypvogna blir för liten. Jeg endret til sportsvogn ganske tidlig da bagen ble for liten.


Men det er bare unntaksvis at hun faktisk sitter i vogna. Vi bruker stort sett bare liggestillingen, og ved å gi henne leker, samt prate og synge med henne, så har hun ikke store ønsker om å sitte. Frøkna vår er nå straks ni måneder. Her finner du en rekke ulike modeller og farger fra leverandører som vektlegger å lage vogner av høy kvalitet.


Vi kjøpte ny ramme til vogna også, sånn at vi lettere kan bytte til bagdelen siden han fortsatt var så liten og sov i vogna på dagtid (han sover i vogna ennå han, mnd og god plass). Jeg fikk litt mindre dårlig samvittighet for å sette han i sportsdelen når han kunne sove i bagdelen. Det er jo litt forskjellig når barn lærer seg dette, men mange setter seg opp i 6-mnd. På vår vogn står det advarsel om å bytte til sportsdel før mnd.


Vi valgte å vente med å bytte til sportsdel til hun kunne sette seg selv. Velkommen til Mammanett! Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og foreldregrupper eller stille spørsmål. Har OTH og lurer på når vi kan bytte til sportsvognen? Tror ikke han holder mer enn maks to mnd til i baggen.


Fra bag til sportsvogn ? Nå er barnet klart for å oppdage verden!

Sportsvogn og sittedel. Sovemuligheten i de fleste sittedeler er veldig gode. Har noen tips til et verksted som kan bytte reg. Hvor mye jobb snakker vi om? Tar også gjerne imot tips når det gjelder svært rimelige modifikasjoner av MRMKfor å forbedre kjøreegenskapene ytterligere, øke effekten.


Hei bruker dere bag eller sportsvogn nå ? Gutten min er akkurat mnd og vi bruker bag, det er fortsatt plass med voksiposen og han sover så lunt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg