fredag 24. oktober 2014

Gravid med mensen og ppiller

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Gravid med p-piller ? Kan jeg ha blitt gravid med p-piller ? Bruker p-piller , kan jeg bli gravid ? Alt er like normalt og ikke farlig.


Du kan ikke bli gravid i de periodene du blør heller fordi du tar p-pillene hver dag. Leggsmertene hennes kan ikke tolkes i retning graviditet. Som du sier så er det mulig å ha blødning til forventet tidspunkt ved graviditet. Denne blødningen pleier i så fall å være annerle. SVAR: Hei jente år, det er veldig bra at du bruker prevensjon når du og kjæresten din har sex.


P-piller er et sikkert prevensjonsmiddel når det blir brukt riktig, altså at du tar pillene hver dag. Dersom du tar p-pillene slik du skal, trenger du ikke være redd for å bli gravid. Går på P piller men har fått litt rare symptomer. Har ikke slurva som jeg vet om med piller men sist mens var merkelig kort,kun tre dager og veldig lite. Ikke sånn den pleier overhodet.


Jeg er ofte svimmel,kvalm og uvel,ømme bryster,stikkninger nederst i magen og en hissgpropp uten like. I idretten er langvarig forskyvning av menstruasjonen velkjent. Kvinners holdning til menstruasjonen er i ferd med å endres, og mange ønsker å slippe de månedlige blødningene. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Og det kan ta tid før du blir gravid. Hvor lenge det tar, vil variere, men ifølge Storbritannias National Health Service (NHS), kan menstruasjonssyklusen være uregelmessig i opptil tre måneder etter at du slutter å ta pillen. Har begynt på p-piller og mensen min er brun.


Kan bruk av p-piller gi mindre bryster? Bytte fra Cerazette til Loette p-piller , sikkert? Jeg har tatt en sukkerpiller. Tvert imot øker risikoen for bivirkninger og å bli gravid. Så hvorfor har ikke alle fått vite det?


Går det mer enn timer mellom to p-piller vil det være økt fare for å kunne få eggløsning og bli gravid. At du tok den timer senere enn vanlig betyr vel at det gikk timer mellom de. Hvis du har husket å ta pillene hver dag slik.


SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Det er gammelt nytt, sier norske fagfolk. Når man går på p-pille så overtar hormonene i p-pillen styringen over menstruasjonssyklusen. I en av ukene tar man ikke p-pille eller kun juksetabletter, noe.


Glemte to p-piller og hadde en del samleie uten prevensjon, kan jeg være gravid ? Etter at jeg tok angrepillen på søndag har jeg ikke blødd. Betyr dette at jeg er gravid ? Satte inn p-stav og hadde sex den sjuende dagen etter det. Grunnen til at jeg lager en ny tråd er fordi jeg har sett gjennom eldre tråder her inne, og finner bare masse forskjellige svar. Men det er ikke bare det faktum at det kan være litt småekkelt, det er faktisk noen risikoer man må være obs på om man skal ha sex under menstruasjon.


I tillegg til at man faktisk kan bli gravid , er man mer mottagelig for infeksjoner. Når man har mensen er livmorslimhinna mer sårbar og man har lettere for å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg