onsdag 1. oktober 2014

Refleksjonsnotat hvl

Refleksjonsnotat Momenter som er viktige å ta med når dere skriver refleksjonsnotat. Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Beskriv helst en situasjon der du har vært deltager.


Studenten skal reflektere rundt sin rolle som pedagogisk leder for medarbeidere. Knytt dine refleksjoner til relevant kunnskap (erfaring, rammeplan for barnehagen, litteratur, teori) om barnehagelærerens ansvar og rolle som pedagogisk leder og veileder for personalet i sin gruppe (avdeling, base el.l). Du skal i første praksisperioden skrive et refleksjonsnotat. Velg en bestemt undersøkelsessituasjon fra praksis hvor du i møte med en pasient opplevde læring.


Reflekter over dine handlinger ved å knytte relevant teori opp mot aktuelle læringsutbytter og situasjonen. Hensikten er å få frem (vise at du forstår) sammenhengen mellom teori og praksis. Studenten må være forberedt på å gjennomføre praksis i distriktet (praksisplasser HVL studiested Stord og Haugesund har avtaler med).


Som ledd i psykiatripraksisen i modul skal du skrive et refleksjonsnotat om noe du har opplevd eller observert i praksisperioden. I praksisperioden er det mange inntrykk. Formålet med notatet er å få anledning til å tenke litt i dybden rundt en situasjon som har gjort inntrykk på deg.


I undervisningen diskuterer vi hverandres notater. Det er et viktig mål for studiet at dere som er. Mal for vaktliste HVL 25. Planlagt veiledningssituasjon HVL 25.


Refleksjonsnotat hvl

Informasjon om praksis i utlandet. Dette notatet vil sammen med de generelle vurderingskriteriene og praksislærer sine observasjoner, være grunnlag for veiledningen. Sosionomens viktigaste verktøy er god evne til kommunikasjon, samt kunnskap om hjelpeapparatet og sosiale rettar.


Som sosionom må du ha forståing og interesse for andre menneske, kunne kommunisere og samarbeide med ulike partar, like å ta ansvar, og vere samfunnsengasjert. Vedtatt i Avdelingsstyret ved Høgskolen i Tromsø, Avd. Revidert på fullmakt av instituttleder Sonni Olsen 23. Nå har et nytt år startet og vi vil fortsette med prosjekt KROPPEN, men nå vil vi jobbe med hvordan vi ser ut, vi skal se etter ulikheter og likheter.


Reflesksjonsnotat til det første året i sykepleie. Hensikten med oppgaven er å bli godt kjent med taushetsplikten og følge, og respektere loven. Alle studentene sender inn et refleksjonsnotat (maks sider i PDF format) til koordinator i forkant av seminaret. To deltakere legger frem sitt refleksjonsnotat til diskusjon i plenum.


Koordinator deler refleksjonsnotatene med gruppen og seminarlederne. Siste frist for innlevering av refleksjonsnotat : 5. Oppnå minst Må oppnå minst for å fullføre dette modulelementet Har oppnådd minst Modulelement er fullført med eit resultat på minst Vis Må ha sett for å fullføre dette modulelementet Vist Modulelement er sett og er fullført Merkt Må markere modulelementet som ferdig for å fullføre Merkt Modulelement er markert som ferdig og er fullført Bidra Må bidra til dette modulelementet. To individuell skriftlegeoppgåver, refleksjonsnotat og biblioteksøk Minimum deltaking samla i obligatorisk undervisning.


Refleksjonsnotat hvl

Jeg elsker SykepleiePluss! Stine, Campus Vestfold HSN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg