tirsdag 14. oktober 2014

Henvisning bup

De som ønsker dette skjemaet i pdf-format kan laste det ned fra Skjemaet ble sist revidert 1. Ved spørsmål, kontakt BUP -institusjonen. For å få time hos oss må man ha en henvisning. En henvisning får man enten fra fastlegen sin, en annen lege, en psykolog, helsestasjonen eller en barnevernsleder. Et tilbud fra BUP krever henvisning fra fastlege, evt andre leger (sykehus- eller helsestasjonslege), psykologer og leder av barneverntjenesten. Henvisning fra lege.


Henvisning bup

Bærum BUP Ansvar og oppgaver Vi utreder og behandler barn og unge (0–år) i Bærum med psykiske problemer og yter hjelp til deres familier, inkludert øyeblikkelig hjelp. Det foreligger ingen formell formkrav fra helsemyndighetene om hvordan en henvisning skal være utformet, men BUP og Helsedirektoratet har utviklet et felles skjema som brukes og Helfo har et generelt skjema for henvisning til spesialist. Gå til informasjon om reformen på Helse- og omsorgsdepartementets nettside. BUP Øyane er ein av sju allmennpoliklinikkar i Helse Bergen, og har opptaksområde Askøy, Fjell, Sund og Øygarden kommune.


Skjemaet er utviklet av Norsk forening for barn og unges psykiske helse (N- bup ) etter oppdrag fra Helsedirektoratet, og dekker den obligatoriske rapportering til Norsk Pasientregister (NPR). Dette er et felles henvisningsskjema for det psykiske helsevernet for barn og unge. BUP , poliklinikk Rosten gir et tilbud for barn, ungdom og deres familier tilhørende Lerkendal og Heimdal i Trondheim kommune, Klæbu og Melhus kommune. Tilbudet består av ulike typer tverrfaglig utredning- og poliklinisk behandling, ofte i tett samarbeid med familie og med kommunale hjelpeinstanser, skole og barnehage m. De vanligste tilstandene som vi behandler er: angst, depresjon, uro.


Det benyttes standard henvisningsskjema til BUP og standard henvisningskjema til HABU. Begge skjemaer kan hentes via lenker i dette elektroniske forløpet under informasjonsboksen Spesialisthelsetjenester for barn og unge kjennetegn på en god henvisning Feltene i henvisningsskjemaet fylles ut. Tidlig debuterende vansker kan ha store konsekvenser for utviklingsforløp og sosial tilpasning for barnet, og det er derfor viktig at utredning og tiltak settes raskt i gang. Jeg tror at min sønn på år sliter med sosial angst, eller har emosjonelle problemer som hemmer livsutfoldelsen.


Jeg vurderer derfor sterke å søke profesjonell hjelp og rådgivning. I den forbindelse lurer jeg på hvordan prosessen foregår. Ifølge nettsiden hos BUP , er det fastlegen som henviser,.


Asker BUP Ansvar og oppgaver Vi utreder og behandler barn og unge (0-år) i Asker, Hurum og Røyken med psykiske problemer og yter hjelp til deres familier, inkludert øyeblikkelig hjelp. Alle som henviser til BUP Vest må bruke dette standardskjemaet. Legen kan være barnets fastlege, skolehelsetjenesten eller annen lege.


Foreldre og ungdom over år må være enig i henvisningen. Send henvisninger til Oslo universitetssykehus til sentralt henvisningsmottak, husk BUP henvisningsskjema. Pasientene overføres fra BUP eller VPP når slik tjeneste vurderes hensiktsmessig. ATU er lokalisert i Kirkenes sykehus. Personalet ved BUP.


Poliklinikken gir tilbud til barn og unge opp til år med psykiske vansker og deres familier, der hjelp fra helsestasjon, fastlege, PPT (Pedagogisk-psykologisk tjeneste) eller barnevern ikke er tilstrekkelig. Det er tillatt å ta bilder og filme på Sykehuset Innlandets områder, men vær oppmerksom på at pasienter, pårørende og helsepersonell ikke skal fotograferes eller filmes uten samtykke. Forutfor det kan det være PPT eller helsestasjonen som gjør en vurdering sammen med dere foreldre og som får henvisningen av gårde.


Faglig veileder for barne- og ungdomspsykiatri Forord til 4. Du har rett til å klage dersom du mener at du ikke har fått oppfylt dine rettigheter som pasient, eller at du ikke har mottatt de helse- eller omsorgstjenestene du har krav på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg