fredag 3. oktober 2014

Hjemmelaget julegaver

Hvis du har planer om å lage hjemmelagde julegaver i år er det på tide å begynne nå! Derfor bringer jeg deg nå tips til hjemmelagde julegaver. Kanskje du finner noe inspirasjon?


Lag personlige kopper med monogram på. Bruk bare forbokstaven, eller skriv hele navnet.

Du kan også lage vinglass, eller lignende. Spiselige julegaver er alltid ekstra hyggelig både å få og gi bort. Arranger gjerne et juleverksted med nære venner eller familie for en koselig førjulskveld og produser noe sammen. Et lite tips fra oss - tenk over hvem du lager de spiselige gavene til, så du er sikkert på at gaven faller i smak og blir spist opp.


Dessuten er det ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget. Spiselige gaver gjør seg bra på glass eller pakket inn i cellofan, og kan pyntes akkurat som du ønsker. Her får du ti tips til julegaver du enkelt kan lage på kjøkkenet som vil glede noen du er glad i. Som barn lagde mange av oss kreative julegaver til vår mor, far og besteforeldre.

Hjemmelagede julegaver fra voksne. Det var gaver, vi var stolte av, og mottakeren var glade for å få. Det er ikke kun for barn å lage hjemmelagde julegaver.


De fleste vil sette pris på en gave som du selv. Morsomme å lage, fine å gi. De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f. Denne gaven er nok ikke evigvarende, men om den puttes oppi et barnepyntet syltetøyglass kan enten glasset leveres inn igjen til nesteår for påfyll eller brukes som lyslykt. Hos det søte liv finner du masse gode oppskrifter.


Eneste du må tenke på er at det du lager tåler å stå i romtemperatur i mer enn et par timer. Har du planer om å lage hjemmelagde julegaver i år? I denne bloggposten får du tips til hjemmelagde julegaver du kan lage til barna på listen din. Trykk på bildet så kommer du til veiledning på enten norsk eller engelsk.


De siste gangene jeg har kikket innom bloggstatistikken min, ser jeg at det for tiden er veldig mange treff på søkeordene julegaver og hjemmelagd. Folk er tydeligvis i gang med juleplanleggingen! Både i fjor og året før hadde jeg innlegg om julegaver man kan lage selv og jeg kjører i gang et innlegg om det i år og!


Nydelige buketter og blomster til alle anledninger.

Spiselig, estetisk og kvalitetsrike produkter er noe av det vi kan hjelpe med. På jakt etter spennende firmagaver? Enten det er påske, sommer eller jul så hjelper vi. Coolstuff har noe som passer.


Søk på kjønn, alder og pris! Gi en gave som fortsetter å gi. Velg magasin og kjøp raskt og enkelt.


Det er vell mange som er i gang med julegavehandelen, men har du tenkt på at du også kan lage spiselige julegaver heime på ditt eget kjøkken? Det er koselig å gi vekk noko som er sjølvlaga, og man setter gjerne ekstar stor pris på det også. Til den som har alt eller til den matglade! Eg har samla oppskrifter på sunne, spiselige.


Godteriet du lager selv smaker ekstra godt 5. Småkaker er alltid hyggelig å få 6. Pateer og pålegg tas imot med stor takk 7. Julaften nærmer seg med stormskritt og kanskje sitter du allerede å kaldsvetter og tenker på alle pengene som kommer til å forsvinne fra kontoen din når desember nærmer seg. Mangler du julegaver ? Jeg har samlet oppskrifter på spiselige julegaver som du kan lage raskt. Eller få julegavetips som kan kjøpes hos MENY. Liker du å være ute i god tid og kose deg med å lage fine hjemmelagde julegaver om høsten?


Det er dumt å vente til siste liten med julegavene, slik at du heller kan nyte desember med baking og kos. Vi har gode idéer til hva du kan lage! Julen er en høytid hvor det er mye innkos, vakker stemning og familietradisjoner. Jeg synes det er viktig at julen ikke blir for kommersiell og dyr.


Gi gaver mye kjærlighet - og smak! Her er fire superenkle oppskrifter som garantert vil gjøre suksess. AnonymBruker skrev: Tja, jeg er delvis enig med deg. Derfor blir jeg heller ikke sammen med noen som har barn.


I så fall skal det være voksne barn. Du utviser jo litt barnslige tendenser selv, som roter det bort i en mann som har barn når du ikke liker barn, også syter du over d. DIY JULEGAVER : julegaveideer du kan lage selv. Sy og strikk, lim og lag julegaver : Pledd til mamma, lue til kjæresten og kjøkkenkluter til deg selv… Ikke noe forteller bedre hvor mye du setter pris på mottageren enn en hjemmelaget gave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg