onsdag 22. oktober 2014

Nav no mine utbetalinger

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Husk å logge ut når du er ferdig.


Her finner du dine utbetalinger fra NAV, utbetalingsdatoer m. Dine utbetalinger - NAV.

Her kan du finne trygdeutbetaling og andre utbetalinger du har fått fra NAV de siste tre månedene, som pensjonsutbetalinger (alderspensjon), uføretryg sykepenger, overgangsstøna pleiepenger, foreldrepenger, svangerskapspenger, kontantstøtte med mer. Ytelser fra kommunen, som sosialhjelp, vises ikke i denne tjenesten. Trykk på utbetalinger nederst på hovedsiden.


Her vil du finne en oversikt over dine vedtak og eventuelle utbetalinger fra NAV. Du kan laste ned disse opplysningene som PDF fil og sende de direkte til oss som vedlegg. Oversikt over utbetalingsdatoer på nav. Opplysninger om utbetalingen fra Statens pensjonskasse før skatt blir sendt deg i et eget utbetalingsbrev.


Dette utbetalingsbrevet vil du motta rundt den 10. Frilansere er ikke selvstendig næringsdrivende, men arbeidstakere som ikke er ansatt i noens tjeneste, i motsetning til arbeidstakere i tjeneste.

Utbetalinger til frilansere behandles som lønnsinntekt og er trekkpliktig på lik linje med lønn til ansatte arbeidstakere. Det skal alltid skrives ut skattekort til frilansere for lønnsinntekt. På NAV sine nettsider nav.


BankI på akkurat samme måte som i nettbanken. Du kan også logge inn med MinI Buypass og Commfides. På dine sider, Ditt NAV, kan du. Søk etter ledige stillinger. Adresse, telefonnummer og kontonummer for innbetalinger endres ikke.


Hvis brukere har behov for å endre egen kontoinformasjon eller kontaktinformasjon, gjøres det fortsatt på Ditt NAV på nav. NAV innkreving har også en egen innlogget tjeneste for rask, enkel og sikker dialog. For å se utbetalinger må du logge deg inn i egen nettbank. Dere som får os, når pleier det komme på mine utbetalinger ? Skulle hatt svar for en uke siden, men de bruker jo flere uker på og sende ut brev.


Hvor lenge før en utbetaling vil denne vises på nav. Hei folkens, Noen andre på uføretrygd her. Har et lite spørsmål.


På min side, under dine utbetalinger pleide kommende utbetalinger være synlig dager før utbetaling. Men har ikke kommet opp noe hos meg? Er kommende utbetaling kommet opp hos noen av dere andre?

Jippi :) takk for link! Ikke vet jeg om pengene er utbetalt fra nav heller, så om de er på vei og jeg har de på morgenen idag, eller om jeg må vente frem til 15:og må utsette en ny ekstra dag. NAV har også fått nytt design på Mine utbetalinger så man får aldri sett om pengene er på vei lenger, men man kan se det dagen etter pengene er.


Jeg lurer på en ting ang utbetalinger fra nav. Jeg er år og bor hjemme hos foreldre. Jeg har sosial angst så jeg går på arbeidsavklaringspenger.


NAV snur for pensjonister: Fortsatt mulig å få utbetalinger i posten. Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) sier at de som ikke klarer å komme inn på nav. Hva slags utbetaling tenker du på da?


Det står ingenting på nav om at det ihvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg