onsdag 22. oktober 2014

Medisin mot bihulebetennelse

Behandling av bihulebetennelse. En bihulebetennelse kan skyldes enten virus eller bakterier. Mange er veldig raske til å ty til antibiotika når det kjenner symptomer på en bihulebetennelse , men antibiotika hjelper som kjent ikke mot virus. Kronisk bihulebetennelse uten nesepolypper kan komme av allergi eller irritasjon mot noe som finnes i luften man puster inn. Disse behandles med både medisiner og noen ganger operasjoner.


Medisin mot bihulebetennelse

Ved bihulebetennelse er bihulene betente og hovne, og fører til at åpningene til nesen blokkeres slik at slimet ikke kan renne ut og det oppstår betennelse. Bihulebetennelse oppstår ofte etter en virusinfeksjon, som forkjølelse eller influensa. Smerten kan være ensidig, men sitter også ofte på begge sider. Smertene ved akutt bihulebetennelse øker kraftig når du bøyer hodet fremover, for da øker trykket. Hvite blodlegemer, av typen eosinofile celler, klumpet seg rundt soppsporene.


Dette tydet på at kronisk sinusitt var en immunreaksjon mot sopp. Pepperrot inneholder et kjemisk stoff som ligner det man finner i medisiner som åpner nesen. Riv en pepperrot fint og hell over sitronsaft til det blir en tykk grøt. Ta teskje av dette tre ganger daglig i en uke.


Dette er en fin hestekur mot bihulebetennelse. Antibiotika er ikke særlig effektive legemidler mot bihulebetennelse , men kan noen ganger brukes mot bihulebetennelse som er forårsaket av bakterier. De fleste med bakteriell bihulebetennelse blir som oftest bra uten. Noen merker bedring etter å ha inhalert damp for å åpne tette bihuler, men det er en risiko for.


Forskning på homeopati og bihulebetennelse : Homeopatisk behandling for akutt bihulebetennelse. Smertene kan stråle ned i tennene, bak mot øret eller opp i hodet, og forveksles ofte med hodepine av annen årsak eller tannverk. En studie med 1pasienter med akutt bihulebetennelse viste at 9 av pasientene som ble behandlet med homeopati ble symptomfri og av pasientene følte seg bedre etter dager. En av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine og trykk mellom nesen og øyenbrynene.


Derfor ønsker vi å fortelle deg om en naturlig behandling som inneholder en ingrediens som er bra mot bihulebetennelse og spesielt hodepine. Hun er allmennlege og førsteamanuensis ved Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie ved Fakultetet for medisin og helsevitenskap på NTNU. Dette kan føre til at du får smerter og opplever trykksymptomer fra bihulene, hvilket igjen kan utvikle seg til en bihulebetennelse med bakterier som gir nedsatt allmenntilstan smerter og feber.


Når bihulene blir tette og betente, dannes det noe som kjennes ut som trykk i nesen. Det er dette trykket som forårsaker smerter i hode og tenner. En annen årsak til bihulebetennelse er emosjonell ubalanse.


Humøret kan ha en stor innvirkning på hvordan kroppen din reagerer. Spenninger, irritasjon, stress, trøtthet, nerver, angst og depresjon kan spille mot deg på mange måter. Når man blir forkjølet vil det derfor være en god ide å sørge for god passasje ved å bruke medisin som nedsetter hevelsen i neseslimhinnen (De fleste typer nesedråper og nesespray mot forkjølelse du kan kjøpe på apoteket har denne virkningen.) Gode råd når man har symptomer på bihulebetennelse. Unngå fysiske anstrengelser. Praktisk otoskop for hjemmebruk.


Lar deg lyse og se inn i ørene. Hvis din kroniske bihulebetennelse er forårsaket av allergi, kan legen din henvise deg til en allergiker. En allergiker kan utføre tester for å finne ut hva du er allergisk mot. De kan da gi deg vanlige allergi skudd for å gradvis tillate kroppen din å bli immun mot disse allergenene. Var hos min lege går for å få hjelp mot bihulebetennelse.


Hadde ventet en smule forlenge for jeg fikk hjelp. Fikk bactrim mot betennelsen. Men fikk beskjed om at hvis jeg brukte nesespray kun før jeg la meg så kan den brukes lenger enn dager.


Men nesehorn er en god løsning hvis du vil vente med medisiner. Du får kjøpt det på. Stoffet er også den aktive ingrediensen i flere typer tropisk medisin brukt for smertelindring, ifølge en pressemelding. Amerikanske forskere har testet chili-nesesprayen mot en placebo-versjon på personer med ikke-allergisk bihulebetennelse – det vil si tette neser, smerter og trykk i bihulen.


Medisin mot bihulebetennelse

Medisin du tar for forhøyet blodtrykk,. Utviklingen innen medisin gr raskt, og informasjonen kan derfor vre foreldet. Vinteren kan være en tøff tid for de som plages med bihulebetennelse.


Mange drøyer for lenge med å gå til legen, fordi de vet at behandlingen består i en kur med antibiotika – noe de har prøvd mange ganger tidligere. Men bihulebetennelse skyldes jo bakterie da, og man pleier få antibiotika mot det. Og nå har du jo ikke blitt bedre, det var vel da legen sa du skulle ta det du har fått.


Jeg hadde nok begynt på kuren. Hvis det kjennes ut som bihulebetennelse burde du også dra på apoteket og kjøpe deg et nesehorn og begynne å skylle straks. Så hvis noen virkelig plages med bihulebetennelse (eller slimete hals eller rennende nese og lignende), så er det vel verdt et forsøk? Helene skrev: Fenu-max er helt fantastisk- med mindre man er allergisk mot noen av ingrediensene så klart, og da blir alt mye verre.


Det funker for meg og min mor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg