mandag 13. oktober 2014

Medisin mot lavt stoffskifte

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stort utvalg av helserelaterte hjemmetester. Rask levering rett hjem i postkassen. LAVT STOFFSKIFTE : Gikk ned kilo etter medisinbytte!


Medisin mot lavt stoffskifte

De aller fleste med stoffskifteproblemer, blir satt på medisinen Levaxin (syntetisk T4). Men dette fungerer ikke like godt for alle. Anne Marie Rosenvold (45) fra Kristiansand fikk lavt stoffskifte i ung alder, og måtte kjempe en hard kamp med legene for å få bedre medisin. Gå derfor til legen din og diskuter dosereduksjon, og om du faktisk i det hele tatt skal ha denne medisinen.


Jeg har fått påvist lavt stoffskifte. Altså, verdien er akkurat innenfor referanseområdet, men helt i nedre del. Dette er et års tid siden, snakket aldri noe mer med legen om det. Men nå har jeg begynt å tenke litt på dette og vekt. Jeg er 1høy, veier kilo, altså litt overvektig.


Forhøyet TPO betyr at kroppen danner antistoffer mot et enzym i skjoldbruskkjertelen (“Tyreoperoksidase”). Over tid vil forhøyet TPO bidra til lavt stoffskifte , men det kan ta mange år. Inntil TPO får innvirkning på stoffskiftet, vil de andre prøvene være normale. Graviditet: Det er av avgjørende betydning for fosteret at morens stoffskifte er normalt under hele graviditeten.


Hvorfor er det så vanskelig å få prøve behandling med andre medisiner enn Levaxin? Og hva kan være årsaken til at mange pasienter med lavt stoffskifte føler seg underbehandlet eller misforstått? Dette er blant de spørsmålene vi har stilt til Ingrid Norheim, som er seksjonsoverlege ved Tyroideaseksjonen ved Oslo Universitetssykehus. Kristin Julnes presset seg til å gå på jobb, helt til det sa stopp.


Medisin mot lavt stoffskifte

Den elendige formen skyldtes lavt stoffskifte. Men medisinen hun fikk virket ikke. Helt til hun fikk en for henne ny medisin. Jodmangel kan gi struma og lavt stoffskifte.


Både operasjoner, stråling og enkelte legemidler kan skade skjoldbruskkjertelen. Noen ganger er det nødvendig med tester for å utelukke årsaker til sykdommen. Enkelte kvinner får lavt stoffskifte etter fødselen, men stoffskiftet vil vanligvis normalisere seg igjen etter en tid. Omtrent av menn og av kvinner rammes av lavt stoffskifte.


Lavt stoffskifte , eller hypotyreose er nedsatt produksjon av hormonene som regulerer stoffskiftet. Barn kan også rammes av lavt stoffskifte , men det er mer sjelden. Det kan være vanskelig å oppdage lavt stoffskifte fordi symptomene kommer gradvis og er ofte uspesifikke. Professor forklarer hvorfor stoffskifte - medisinen ikke virker likt for alle. Sjekk om du har feil medisin.


Vi bryr oss om ditt personvern. Ny forskning hjelper mot lavt stoffskifte. Må jeg fortsette med tablettene? Dessverre merker jeg ingen bedring etter at jeg begynte med den. Jeg vil nødig ta dem om de ikke er nødvendige.


Ingvild Portaas hadde lavt stoffskifte og var utbrent. Dårlig søvn, energien på bånn, smerter i ryggen, stikninger i brystet, en tåkedott i hodet og store premenstruelle smerter var vanlig for henne. Hun spiste seg frisk, ble kvitt alle symptomene og sluttet med medisinen Levaxin. Stoffskifte -medisinene fungerte ikke: Majda (25) fikk nytt liv med ny behandling Antallet nordmenn som lider av lavt stoffskifte har eksplodert, og mange føler at de ikke blir friske med medisiner.


Advarer mot å bestille medisin mot lavt stoffskifte på nett. Pasienter bestiller stoffskifte - medisin på nett i utlandet når fastleger sier nei til å skrive ut resept. Vil lavt stoffskifte påvirke befruktningsevnen selv om man tar medisiner ? Finnes det dokumentert behandling mot hårtap?


Målet med behandlingen er å fjerne symptomer og plager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg