mandag 13. oktober 2014

Barnepleier utdannelse

Søk etter barnepleier utdannelse på den nye KensaQ. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Utdanningen kvalifiserer til stilling som barnepleier ved føde- og barselavdelinger, nyfødtintensivavdeling og barneavdelinger i tillegg til stilling i barnebolig og barnehjem, barnehage, asylmottak og skole samt som personlig assistent for barn.


En vernepleier jobber med å veilede og tilrettelegge for mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale funksjonsnedsettelser. Arbeidet retter seg spesielt mot personer med utviklingshemming, men vernepleiere jobber også med mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser, psykiske lidelser, rusproblemer og aldersdemens. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen BARSEL OG BARNEPLEIE, DELTID (fagskoleutdanning). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Barnepleier er en tidligere betegnelse på en person med utdannelse i stell av spedbarn (og eventuelt småbarn). Utdannelse gis ikke lenger, men barnepleiere arbeider i hjelpepleierstillinger sammen med jordmødre ved føde- og barselavdelinger i sykehus, eller i barnehager.


SVAR: Hei, og takk for spørsmål! De aller fleste som jobber ved sykehusene på barsel- og fødeavdelinger, har utdanning som sykepleier, jordmor eller lege. Karriere, arbeidsliv og. Barsel- og barnepleier - Karriere, arbeidsliv og.


En barnepleier er en hjelpepleier med tillegsutdanning. Først 3år vgs for å bli hjelpepleier, så må en jobbe i to år som hjelpepleier før en kan ta et kurs for å bli barsel og barnepleier. Som helsefagarbeider må du like å jobbe med mennesker.


Du må kunne jobbe med mennesker som har ulik kulturell bakgrunn og ulik livssituasjon og som har forskjellige evner og muligheter for kommunikasjon. Jeg tok pedagogisk barnepleier utdannelse for maaange år siden. Jeg har aldri brukt utdannelsen pga at jeg ble gravid.


Så fikk jeg jobb på en fabrikk og der grodde jeg fast, men nå må jeg omskolere meg. Jeg ringte utdanningskontoret i dag for å høre hvor jeg står i forhold til muligheter for vidr. I stavanger er det iallefall liten sjangs for og få jobb. Jobber sammen med ei som er barnepleier ,hun hadde ett vikariat på på barsel avdelingen på sykehuset.


Men etterpå fikk hun ingen jobb. De som er barnepleier og jobber der holder på stillingene sine. Jeg har veldig lyst til å jobbe på barsel eller fødeavdeling, men hva kreves av utdannelse ? Er det noen som vet? Jeg holder egentlig på med apotektekninker utdannelse nå men barnepleier blir bare mere og mere fristende.


Har da tatt helseservicefag som vk må jeg ta omsorgsfag eller hva det heter og så hjelpepleier for å kunne bli barnepleier ? Folkeuniversitetet - Kveldskurs, dagskurs, nettstudier. Finn et kurs som passer til deg! Jeg går nå helsefagarbeider, og lurer på hvordan dette er med hva jeg skal søke videre o. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg