fredag 10. oktober 2014

Soppinfeksjon i underlivet menn

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.

Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Svie, kløe og luktfri utflod er vanlige symptomer på soppinfeksjon. Sårhet, sprekkdannelse i underlivet og smerter ved samleie er andre symptomer som kan oppstå hvis man har soppinfeksjon.

Denne infeksjonen i underlivet ble for første gang oppdaget hos en mann. Han fant ut at sopp kan leve naturlig i underlivet uten å skape problemer. Symptomer på soppinfeksjon. De vanligste symptomene på underlivssopp hos kvinner er akutt kløe og svie i underlivet. Mange opplever i tillegg en endring av utfloden (hvit, cottage cheese-lignende).


Noen vil oppleve smerter ved samleie. Som oftest er det ikke sjenerende lukt fra utfloden. Soppinfeksjon i underlivet Årsaken til soppinfeksjon i underlivet. Behandling av sopp i underlivet hos menn. Slik forebygger du sopp på penis.


Sopp på penis kan forebygges ved å opprettholde gode. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden. Hos de fleste kvinner er soppinfeksjon i underlivet (candidavaginitt) forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida. I sjeldne tilfeller kan også menn oppleve å få soppinfeksjon.


Sopp i underlivet er som oftest ikke smittsomt fra menn til kvinner, men i noen tilfeller kan det likevel smitte. Da er det best at både mannen og kvinnen behandles for at man skal bli kvitt problemet.

Det kan være mange årsaker til at man får en soppinfeksjon. Synlig symptomer er utslett og tørrhetsfølelse på penis. Dette kan behandles med antisoppkrem som man får på apoteket. Har begge soppinfeksjon , kan de smitte hverandre frem og tilbake og derfor bør begge behandles.


Ved soppinfeksjon har det vært vanlig å anbefale at man skal unngå tettsittende klær og syntetisk undertøy - men det er svært tvilsomt om slike forhold spiller noen rolle. Det anbefales vanlig hygiene. Overdreven vask og såpebruk kan sannsynligvis virke uheldig. Det finnes forskjellige soppmidler som dreper soppen. Canesten er ett av dem som fås reseptfritt til lokal behandling av soppinfeksjon i underlivet.


Alle disse produktene behandler infeksjonen, men ulike mennesker foretrekker ulike behandlingsalternativer. Den medisinske termen er vaginal candidose. De fleste får infeksjonen både i og utenfor skjeden. En soppinfeksjon i underlivet kan utvikles ved nedsatt immunforsvar eller når de gunstige bakteriene i skjeden ikke klarer å kontrollere soppen Candida albicans.


Soppen er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med tilbakevendende soppinfeksjon. Infeksjoner i underlivet er en vanlig årsak til kløe nedentil. Dette vil i tillegg til kløe gi symptomer som hvit, tykk utflod og svie nedentil. Vanligvis vil en soppinfeksjon være ganske enkel å behandle.


For å forebygge bør du unngå trange bukser og undertøy og overdreven vask av underlivet. For å behandle kan man kjøpe ulike midler reseptfritt i apotek. Genital soppinfeksjon er ikke en smittsom sykdom, men friske menn kan få kortvarig utslett på penis dersom den kvinnelige partneren har genital soppinfeksjon. Menn kan få utslett.


Gjentatt soppinfeksjon i underlivet kan være et tegn på at det er andre underliggende årsaker. Som tidligere nevnt anser mann ikke sopp som en kjønnssykdom, men sopp kan likevel føre til kløe og svie i underlivet hos menn , primært på penis. Skrittsopp, tinea inguinalis, er en vanlig soppinfeksjon som forekommer på huden av kjønnsorganene, på innsiden av lårene og på rompeballene.


Tinea betyr sopp og inguinalis betyr lyske. Forebygg underlivssopp hos barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg