tirsdag 14. oktober 2014

Dikt til pappa på bursdagen

Snille pappa , Når du bærer meg på din rygg så føler jeg meg alltid så trygg. Tøffe pappa , Når du viser meg morsomme ting å gjøre får det meg til å smile fra øre til øre. Gode pappa , For meg er du den beste pappaen i verden, Takk for at du følger meg på ferden.


Bekymret pappa passer på. Liten satellitt søker i rommet etter bane. Stor planet er ensom.

Signalene er så få. Mange tunge slag kan få oss sakte til å hardne. Lille lammet løper. Livredd pappa passer på. En ny planet er nå der man før ingenting så. Lunefull vind løyer. Det begynner å klarne. Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen.

Her kan du kunne finne bursdagsdikt som kan passe til både en venn, et barn eller noen i familien. La meg få utbringe en skål for deg som. Trenger du et godt sitat?


Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg. P denne siden har vi samlet flotte dikt til. Dikt til pappa på bursdagen. S rrt pappaen din mtte ha blitt hvis han hadde ftt diktet ditt d. Du er et godt forbilde for meg.


Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Mitt brev til min pappa på hans bursdag. Nå har du vært så heldig å få være min pappa i år og dager.


Håper du har satt like mye pris på det som jeg har. Og han har gøyal kilebart og armer som kan klemme hardt.

Og selv om han er trett og lei så er han veldig snill mot meg og lapper leker tusen ganger og synger gamle, rare sanger. For fedre har noe i seg som ingen andre har. En god ide for barn å recitere det på bursdagen eller på Farsdag.


Dedikere denne vakre poesien til pappa for å vise ham all din kjærlighet. Barnediktene bidrar til å utvikle minne, forbedre lesing høyt og intonasjon. De oppfordrer også kreativitet og er veldig morsomme for både barn og voksne. For eksempel alle ganger du har sagt ja når mamma har sagt nei.


Pappa , du har alltid vært best. Til og med mer enn sjokolade. I dag spanderer jeg Litago og en grill i brød. En bursdag kan også være en tid for ettertanke. Jeg elsker deg pappa.


Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Diktene er lettfattelige og rimer. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk.


Noe sier meg at du kan lese dette fra der du er nå. Hvordan en superpappa som du kan bli enda med super, er vanskelig å forestille seg, men jeg tror tankene og følelsene dine dro videre. Slik vi snakket om da farfar døde på midten av nittitallet. Her finner du tips til ord som treffer en mors hjerte på morsdagen - og resten av året. Perfekt når du skal sende blomster til morsdag.


Noen tips til hvilke dikt som kan passe? Leter du etter sitater om mamma? Da har du kommet til riktig sted. Men det står helt stille. Er ikke noe flink til sånt.


Du begynner å bli gammel når det eneste du ønsker deg til bursdagen er å ikke bli påminnet om den. Maurice Chevalier Jo eldre man blir, desto mer ligner fødselsdagskaken et fakkeltog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg