tirsdag 21. oktober 2014

Sopp på penis

For å være sikker på dette må man ta en prøve til mikroskopi og dyrkning. I en engelsk studie testet man 4menn med irritasjon på penishodet slik du beskriver. Bare fikk påvist sopp. Balanitt er betennelse, inflammasjon, av glans penis.


Tilstanden omfatter både forhuden, preputiet, og penishodet (glans).

Du kan godt bruke Canesten eller lignende krem som du får kjøpt på apoteket, men om dette ikke er sopp vil det ikke ha noen positiv virkning. Sopp på penis kan være en ganske ubehagelig lidelse, og derfor bør det alltid behandles. Her kan du lese mer om symptomene på penissopp og årsakene til at man får det. Du kan også bli litt klokere på hvordan det kan behandles. Menn kan også få soppinfeksjon på penis.


De kan smittes ved samleie hvis kvinnen allerede har en soppinfeksjon. Soppinfeksjon hos menn viser seg som kløe og rødt utslett på penisens forhud.

Dette utslettet kan spre seg til lysken. Som regel er både glans og forhud affisert. Kan skyldes en rekke årsaker, og kan gi ulike symptomer som rødhet, væsking, tørrhet, kløe, svie med flere, avhengig av årsak, se under Vanligste diagnoser. Hvis partner har symptomer, bør han smøre soppkremen på penis samtidig som behandlingen pågår. Om den reseptfrie behandlingen ikke virker, er en engangsdose Diflucan ( på resept) effektiv mot sopp.


Har i den senere tid merket at forhuden gror eller limer seg fast til underkant på svamphodet på penis. Klarer ikke å skille det av. Ser ut som det er iferd med å vokse sammen. Det ikke mulig å ha samleie, da det er for svak reisning.


Det er ømt når jeg tar på det. Det vanligste symptomet på sopp i underlivet er utflod fra skjeden. Symptomer på sopp i underlivet. Området utenfor skjeden, vulva, kan også føles sårt og klø.


Ellers merker jeg ingen smerte.

Før det hadde jeg samleie 2-ggr pr uke. Behandling av sopp i underlivet hos menn. Den er vanligvis tykk og hvit, nesten som cottage cheese, men noen kvinner får også klar utflod.


Slik forebygger du sopp på penis. Hygiene spiller en stor rolle i behandling av sopp i underlivet. Siden gjæren liker å holde seg i varme, fuktige områder er det viktig å holde problemområdene så rene og tørre som mulig.


Menn bør passe på å holde penis ren ved å vaske seg i varmt vann og tørke seg grundig etter dusj. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden. Jeg har fått et lite sopputbrudd på penis , tror det kom etter heftig sex med dama i helgen, da hun var veldig våt, ga meg oralsex etc og vi holdt på lenge. Jeg tenker at dette kan ha ført til sopputbrudd hos meg, siden jeg kanskje ikke var forsiktig nok med å rengjøre meg etterpå. Mest vanlig er kløe og utflod hos kvinner og rødhet og kløe på glans penis hos mannen.


Belegg i munnhulen (trøske) oppleves ofte som svie i munnen. Ved spredning til spiserør hos immunsvekkede forekommer også svelgevansker og brystsmerter. Septikemi forekommer sjeldent. Utslett på penis kan skyldes infeksjon, betennelse eller svulstvev.


I denne artikkelen kan du lese mer om ulike årsaker til at dette oppstår. Jeg er en ung herremann på år som har et problem med min penis som er en stor plage for meg. Periodevis så dukker det opp et slags hvitt lag av en eller annen ukjent substans på penishodet mitt. Du bør i alle fall smøre deg der soppen er, altså på penishodet. Så er det alltid lurt å smøre litt rundt området med sopp også, slik at man er sikker på at man blir kvitt det.


Så du kan trygt smøre godt på penis , slik at det dekker soppen, og litt rundt der soppen ikke er også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg