mandag 20. oktober 2014

Hvilken uke er vi nå

Hvilken uke er det nå ? Det viser både hvilken uke det er nå , ukedag, måned og år. Er du ute etter en norsk kalender med ukenummer, helligdager og navnedager, kan du også finne den her. Uke begynner mandag 27.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Få et enkelt og direkte svar på hvilken uke det er.

Som anbefalt på Krisemøte i uke 38. Pinsen, som gjerne blir kalt den ukjente høytiden, kunne ha vært kortere, det vil si andre pinsedag kunne ha blitt vanlig arbeidsdag og ikke fridag som nå. Finn hvilken uke det er og hvilke datoer i en uke , hvilket år som helst med uke -kalkulator fra timeanddate. Norsk kalender med ukenr - Ukenå. Begynner å få på plass det meste av klær og utstyr nå , og har slutta å stresse med det.


I hvilken uke er vi i? Vises ikke ukenummeret? Ukenummerkalkulatoren krever at javascript er påslått i nettleseren. Jeg ble kvalm i uke med første.

Altså jeg er i uke nr. Syns det er litt forvirrende og jeg hører forskjellig hva andre mener er riktig. Nå fosteret vokser mye, og vil øke med ca 2gram i uken frem til levering. Akkurat nå , fosteret veier rundt kg. Fra nå av kan det skille mye vekt mellom fostre.


Foreldrenes gener påvirker bli noen barn mer og andre mindre. Placenta størrelse og funksjon spiller også en rolle. Har du hatt tidlig ultralyd? Når ville du anbefalt å ta tidlig ultralyd?


Glemt om dagen du møtte din kjære var en onsdag eller torsdag? Kanskje julaften faller på en søndag i år eller 17. Fyll inn dag, måned og år, så finner du svaret. I tillegg kommer også menstermin eller ultralyd termin din som kan variere.


Ikke lett å bli klok! Dette er ikke en historie om kontrastene mellom ungdom i Norge og DR Kongo. Vi er alle ungdom, uansett hvor vi tilfeldigvis blir født. Vi driter i hvilken farge huden din har, hvilket språk du snakker, om du ber til en gud eller ikke, og i så fall hvilken. Jeg har alltid problemer med å finne ut hvilken uke det er.


Vet noen om et program som jeg kan laste ned så vises det hvilken uke det er på skrivebordet=?

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg