tirsdag 7. oktober 2014

Cruise københavn oslo

Cruise københavn oslo

Bestill billige flybilletter i dag! Ingen bestillingsgebyr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Discover and book over 40of the best things to do around the world on GetYourGuide. Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av.


Cruise københavn oslo

Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Et par dager kan være nok for å få en pause fra hverdagen, for å få alenetid med venner, eller skape minner sammen med familien. Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag!


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud og gjelder kun nye bestillinger.


Gjelder ikke gruppereiser. I sejler afsted kl. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.


Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS. Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten. Et gavekort på en opplevelse fra YouWish.


Cruisereiser KAN cruise ! København og ankommer til Oslo næste formiddag. At sejle er den mest komfortable rejseform. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme.


Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Sammenlign priser på momondo nå! Bli inspirert og kjøb gaven her! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.


Cruise københavn oslo

Se utvalget på GoDream. Godt for både kropp og sjel! Er du som nordmenn flest? Gi en reise eller opphold!


Lengter du etter å komme deg vekk fra hverdagen et par dager og nyte både avslapping og shopping? Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. Båten legger fra kai i Oslo kl. Opplev for eksempel Norges spektakulære kystlinjen fra første stund med et cruise til magiske norske fjordene. Eller opplev imponerende arkitektur til det kulturelle Baltikum.


Cruise københavn oslo

Art-deco-bygget i vannkanten huser også tre velrennomerte restauranter (to skandinaviske og én indisk). Lidkoeb er en annen kul bar. Oslo Havn inviterer byens befolkning til å bli bedre kjent med havna og havnepromenaden på familiearrangementet Havnelangs, søndag 7. Informasjonsmøte for aktører som vil delta hos Oslo Havn 23.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg