mandag 7. november 2016

Treningsprogram hjemmetrening

Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hjemmetrening – effektive øvelser.


Treningsprogram hjemmetrening

Jeg har snekret sammen et treningsprogram med forskjellige øvelser som kun krever et minimum av utstyr. Man trenger ikke investere i kostbare treningsapparater for å kunne trene hjemme. Det er en rekke øvelser du kan utføre uten noe som helst utstyr.


God statisk trening. Trener egentlig på Sats, men skal gå mer og mer over til hjemmetrening , og så sier jeg opp Sats når bindingstiden går ut til jul. Så dette var midt i blinken.


Du har ikke mulighet for å lage et program som inkluderer slynger? Har slynger hjemme, så ville vært gøy med et program med slynger også. Har du et godt treningsprogram som du selv har hatt suksess med? Del det med andre da vel! Stort utvalg av treningsøkter for løping, HIIT, styrke, hjemmetrening mm.


Kardio-trening hjemme: Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa! Ettbens markløft – ExorLive – Øvelser og treningsprogram. Stå på ett ben med en vekt i hver hånd. Løft det bakre benet samtidig som du bøyer overkroppen gradvis fremover. Hold ryggen rett og blikket frem.


Bøy kneet noe på det benet du står på. Du skal ta ut hele bevgelsen i hofteleddet. Uansett hvordan været er, så skal du gå en tur i raskt tempo eller med moderat intensitet i en halvtime hver dag. Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr.


Hvem er klar for en økt i stua? Vi har nå sett på fordelene av å trene hjemme, og vi har sett på noe utstyr som du kan vurdere å kjøpe for å få en mer variert og effektiv treningsøkt. Men hvilket program skal du følge og hvilke øvelser vil gi deg det beste resultatet? Raskt og effektivt. Treningsprogram for hjemmetrening.


En stor del av treningsuka var basert på enkel hjemmetrening , og når du først får litt rutine på det, er det utrolig hvor raskt og effektivt du kan gjøre unna en treningsøkt hjemme. Bygg muskler, få flat mage, og få maksimalt ut av din trening med treningsprogram. Programmet passer nybegynnere såvel som mer treningserfarne da øktene kan tilpasses treningsnivå.


På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner. Ny forskning viser at intensiv trening i kort tid er like effektivt eller nesten mer effektivt enn moderat trening i flere timer. Når du trener i kort ti sparer du nemlig ikke på kreftene, men er flinkere til å presse deg skikkelig. Crossfit hjemmetrening - slik! Vanligvis går man på treningssenteret og deltar på en gruppetime med crossfit-øvelser.


Men heldigvis er det mulig å ta en effektiv treningsøkt hjemme på stuegulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg