tirsdag 1. november 2016

Herregård i sverige

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Sverige med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! TIPS FOR OVERNATTING PÅ SLOTT I SVERIGE Som tidligere nevnt har slott og herregårder i Sverige ofte mange flotte omgivelser, så et tips er å komme til slottshotellet eller herregården i tide og ikke skynde deg. Nyt en koselig spasertur sammen i omgivelserne.


Hvis du har spørsmål om hva du skal gjøre i området, spør du bare i resepsjonen. Leter du etter en billig herregårder i Sverige , hvor du kan oppleve de lokale severdighetene? Våre hotellopphold er nemlig garantert å gi deg en god kjør-selv ferie i Sverige.


Sverige har mange slott og herregårder spredt over hele landet, men de aller fleste ligger i Sør- og Västsverige.

Mange av dem er åpne for besøkende, og flere tilbyr overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Felles for dem alle, er at de har delikate rom, naturskjønne omgivelser og vakre hager. Omgivningarna runt herrgården reflekterar menyn. Med hög ambition borgar vi för lustfyllda smaker och kvalitet in i minsta detalj.


Menyerna varierar då de reflekterar säsongen, köket jobbar mycket med lokala råvaror, producenter från närområdet och inte minst från vår egen köksträdgård! En ekte herregård har en lang historie og går tilbake til den tiden da gården var bebodd av mennesker med privilegier gitt av kongen, for gjenytelse om å holde kongen med menn og hester når det var krig. For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kun gjester som har booket via Booking. Maks antall bryllupsgjester: personer Overnatting: rom på herregården og sengeplasser Slik tar du deg hit.


På eventyrlige plasser rundt om i Norge ligger vakre herregårder og gårder i flotte omgivelser. Planlegg en sammenkomst for bedriften, venner eller familie med en tradisjonell ramme rundt arrangementet. Gratis avbestilling!


Reserver ditt Hotell i Kokstad online. I hjertet av Dalslan kun mil inn i Sverige. Strømstad og kun mil til Gøteborg. Velkommen til jakt og naturopplevelser i og rundt Säffle i Sverige.

I et storslagent landskap ved Vänern, ca. Kerstin Sverige Dömle Herrgård ligger minutters kjøring fra Karlsta og kan skilte med en egen, liten kirke. Du kan sykle og padle i kano i nærheten, og restauranten på stedet serverer middag. Planlegg ditt neste arrangement hos oss i en herskapelig fritidseiendom. Herregaarden passer ypperlig for både bedrifter, lag, organisasjoner eller andre grupper.


Kombiner aktiviteter med kurs, konferanse, møtevirksomhet og relasjonsbygging. Tofta Herrgård ligger i naturskjønne omgivelser på Sveriges vestkyst, like ved havet, mellom Marstrand og Kungälv, med den unike skjærgården i Bohuslän rundt omkring. Var en god venne gjeng på personer.


Her ble vi møtt av et flott vertskap Vigdis og Tom, de ga oss en guidet tur rundt i deres flotte herregård. Champagne og deilig fingermat når vi kom og en særdeles flott tre rettens middag på kvelden. Dette anbefaler vi veldig gjerne.


Slottsbryllup i Sverige skaper den perfekte atmosfæren og tryggheten for dere som brudepar. Drømmer dere om å gifte dere blant naturskjønne omgivelser og et praktfullt slott, så er Sverige stedet for dere! Vi tilrettelegger alt fra velkomst, vielse og fest til overnatting, fotografer, band og dekor.


Våre innvendige paneler produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og vi bruker kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen. Herregård Sertifisert, bærekraftig og kortreist!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg