tirsdag 1. november 2016

Kylling spinat

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. I dag kan jeg friste med en deilig kyllingrett med en smakfull sennepsaus, spinat , tomat og parmesan. Dette er en mild og god rett som alle liker. Pasta med bacon, kylling, spinat og en drabelig god induksjonstopp med innebygd ventilator skulle egentlig innlegget hete, men som du ser så ble det litt tungvint.


Og langt, ikke minst.

Har du fulgt meg en stund her på bloggen vet du at jeg har vært så heldig å ha jobbet med Bosch produkter en stund. Ai ai, her var det mange gode oppskrifter på kylling med E coli bakterier. Eller er det noen som tror de blir borte med delikat anretning?


Hadde det bare vært så vel, men neida, de lever like godt de E colibakteriene du fikk med helt gratis når du kjøpte kyllingen. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat , ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.


Stek lasagnen midt i ovnen i ca. Mot slutten av steketiden har du løken tilbake sammen med kyllingen.

Steg Tilsett hakkede tomater, vann og matyoghurt og kok opp. Ha oppi kyllingen og la det hele koke på svak varme i ca 6-minutter. Steg Rett før servering tilsetter du strimlet spinat , lime, og smaker til med salt og pepper. Indisk kylling i cremet spinat er en varmende og velsmagende indisk gryderet, som alle i familien vil kunne lide.


Server med blomkålsris for et lækkert Low Carb måltid og server evt. Krydret kylling med spinat. Virkelig nem og hurtig risret! Der er ikke så meget mere at sige - end skal det gå stærkt med aftensmaden - så prøv den.


Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 2grader i ca. Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. Skjær kyllingfilet i biter.


Brun dem i flere omganger i en gryte med olje. Kylling er perfekt til både hverdags og festmåltider. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Legg spinaten fra pose sammen med vårløk, kylling og poteterskiver i en stor ildfast form.


Riv over g parmesan, og hell over dl matfløte.

Det kan gjerne gå litt fort i svingene på ukedagene og da gjelder det å få middag raskt og effektivt på bordet. Kjenner du deg igjen her, så har jeg en oppskrift for deg : lettvint kremet pasta med kylling og spinat. Baconsurret kylling med brie. Prøv med smørdampet spinat , et smakfullt, supersunt og raskt tilbehør til kylling.


Stekt kyllingfilet er en hverdagsfavoritt som faller i smak hos både store og små. Med denne oppskriften får du et middagsmåltid som er enkelt å lage og med deilig smaker av søtpotetpure og spinat med hvitløk. Jeg håber du kan lide den, og du er meget velkommen til at aflevere en vurdering af den under opskriften, hvor du kan tildele fra 1-stjerner.


Finn gode oppskrifter her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg