onsdag 23. november 2016

Rask og sunn mat

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.

Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag!


Hennes matfilosofi er Jo mer det smaker, jo sunnere er det, og på matbloggen skriver hun om sunn , fargerik og smakfull mat. Den er veldig billig, veldig sunn og smaker fantastisk godt. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage.


Til matpakken i morgen.

Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Hos Sunkost finner du go sunn og næringsrik mat og drikke til hele familien. Rett og slett de litt smartere alternativene. På Bondi Beach i Sydney ligger familiebedriften Bondi Surf Seafoods.


Her selger far og sønner de herligste retter med fersk sjømat. Se hele utvalget hos oss. Rask og sunn hverdagsmat. Middagsmaten er det måltidet som bidrar til den aller største variasjonen i næringsstoffinntaket, og bør alltid inneholde protein fra kjøtt, fisk eller for eksempel egg for at du skal få i deg nok av riktig type protein.


Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme. I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Tara Weekend Konkurranser Spaltister.


Sunn mat Drinker Kake Livsstil. Mangler du inspirasjon til middagsretter i hverdagen? Har du lyst til at det skal gå kjapt, men samtidig har et ønske om å servere hjemmelaget og sunn mat ?

Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj. Vi har samlet tips til en rask , enkel og sunn lunsj som gir masse energi. I Solvang barnehage lager kokken Hanne Thorstein Gjerdrum daglig varm mat til barn – og lar dem gjerne få del i planleggingen av menyen på Barebramat.


Redaktørene i Barnehage. Og du trenger ikke å være kokk eller bruke mye tid på kjøkkenet for å få det til. Her vil du finne oppskrifter på sunne og næringsrike retter, som er enkle å lage. Dette er en annonse. Ingen detox-kurer og hokus-pokus, bare sunn , rask og smakfull mat.


Jordbær gir liten stigning i blodsukkeret og er derfor en sunn kilde til. Jeg er ofte småsulten før en treningsøkt, og da holder det ikke bare med en frukt eller en shake. Jeg må ha noe mat i magen, så et lite proteinrikt måltid passer godt sånn mellom slagene. Dagens middag er for enkel, god og rask for at det ikkje skal deles! Eg har vert barnepasser for mitt kjære fadderbarn på snart mnd idag, så middagen måtte bli noke som ikkje krevde for masse tilllaging.


I denne ukesmenyen kan alle rettene lages på under minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg