mandag 14. november 2016

Allergimedisin barn

Allergimedisin barn

Lei av lang kø på apoteket? Bestill allergimedisin fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.


Stort utvalg med rask og enkel frakt! Pollenallergi er den vanligste allergiformen blant barn , og vi antar at prosent av alle barn har symptomer av sykdommen. Heldigvis finnes det nå gode behandlingsmuligheter, slik at barna skal slippe unødvendige plager. Barn : Tablettene bør ikke gis til barn år fordi formuleringen ikke tillater god nok dosetilpasning. En formulering beregnet til barn bør brukes.


Hos barn med nedsatt nyrefunksjon justeres dosen individuelt ut fra renal clearance, alder og kroppsvekt. Barn med allergi har syv ganger større risiko for å utvikle astma i senere alder. Allergimedisin til barn.


Allergimedisin barn

Dersom barnet har fått påvist pollenallergi og har behov for behandling, finnes det mange allergimedisiner som er tilpasset og trygge for barn , og som vil lindre de allergiske plagene. Hos Vitusapotek får du kjøpt et stort utvalg av allergimedisiner uten resept fra lege. Generelt anbefales det at behandling av barn bør skje i samråd med lege. Les mer om forskjellige legemiddelgrupper mot allergi på felleskatalogen. Ved allergivaksinasjon med tabletter, som foreløpig bare er tilgjen- gelig mot gressallergi, tar man en smeltetablett daglig i tre år.


Tablettvaksinen er godkjent for voksne og barn over fem år. Norske barn dopes i søvn med allergimedisin. I løpet av et år vil 20.


Hos barn år er diagnosen på allergisk rhinitt spesielt vanskelig å skille fra andre former for rhinitt. Fravær av øvre luftveisinfeksjoner eller strukturelle unormalheter, samt pasienthistorie, fysiske undersøkelser og relevante laboratorie- og hudtester bør vurderes. Bør brukes med forsiktighet ved alvorlig nyresvikt. Barn Ikke kjent: frekvens kan ikke anslås utifra tilgjengelige data langsom hjerterytme endringer i måten hjertet ditt slår på unormal oppførsel aggresjon Melding av bivirkninger Kontakt lege, apotek eller sykepleier dersom du opplever bivirkninger, inkludert mulige bivirkninger som ikke er nevnt i dette pakningsvedlegget.


Mange barn har så plagsom pollenallergi at symptomatiske allergimedisiner ikke har tilstrekkelig effekt. For dem kan allergivaksinasjon, den eneste behandlingen som både angriper årsaken til allergien og lindrer symptomene, være et alternativ. Sykehistorien kan være opplagt, men er ofte meget usikker og særlig når det dreier seg om andre slags reaksjoner enn straksreaksjoner.


Vaksinasjon kan gis til barn fra år. Mange infeksjonssykdommer ledsages av utslett i huden som feiltolkes som allergi mot de medisiner som brukes akkurat da. Dette er vanlig hos barn som ofte får diagnosen penicillinallergi med urette. Det er ingen fare ved å gi Zyrtec i de dosene du har gjort til en 10-åring.


Mange allergiske barn må bruke allergimedisin gjennom allergisesongen. Noen har bedre nytte av Zyrtec, andre av Clarityn eller Kestine eller andre - det er individuelt. Virkningen er tilnærmet lik for alle disse antihistaminene. En del barn med atopisk eksem har også allergi – ofte mot matvarer.


Barn med eksem har også vesentlig økt risiko for å utvikle andre allergier senere, allergier som igjen kan gi astma eller høysnue. Når det foreligger matallergi og atopisk eksem samtidig, kan inntak av mat barnet er allergisk mot forverre eksemet. Noen søvndyssende antihistaminer gis ofte i dag som sovemedisin, og særlig til barn som ikke får sove på grunn av kløe.


Man kan gjerne prøve en allergimedisin uten resept,. De vanligste medisinene mot allergi som i dag brukes av voksne og barn er antihistamintabletter og kortison nesespray. Mange bruker også øyedråper med antihistamin, eller nesespray som kombinerer kortison med antihistamin. Lurer du på NÅR du skal starte med allergimedisin - her er svaret.


Mange har allergiske reaksjoner på grunn av ulike typer pollen. Andre har allergi mot dyr eller parfyme. Men det finnes gode råd for hva du kan gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg