torsdag 24. november 2016

Bestill min id

MinID gir tilgang til offentlige tjenester på mellomhøyt. For å registrere deg som MinID bruker kan du gå til denne nettsiden. PIN-kodebrev kan bestilles fra det året du fyller 13. Arbeidsgiveren henter skattekortet ditt fra Skatteetaten.


Det betyr at du ikke får det hjem i posten. Du får skattetrekksmelding. Ca arbeidsdager etter bestilling, får du en skattetrekksmelding som viser hvilke inntekter, utgifter, formue og gjeld du har oppgitt. Med BankID får du en trygg, sikker og enkel elektronisk ID som kan brukes til blant annet til innlogging i nettbanken.


Samme BankID kan brukes på tvers av de bankene du har kundeforhold i. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. PIN-kodar kan bestillast frå det året ein fyller 13. Du kan også gi andre fullmakt til innsyn. Klikk på lenka over og skriv inn fødselsnummeret ditt i det feltet du får opp.


Logg inn, legg inn tallene dine og bestill. If you have used MinID before, you can via forgotten password. Digitaliseringsdirektoratet. Velg en av våre banker for å gå videre. Skriv inn ditt postnummer for å få forslag til bank eller velg i listen under.


Aktiver deretter tjenesten i nettbanken, så har du et fleksibelt alternativ som ikke krever kodebrikke. Kunder som har Tvilling-SIM-kort må være oppmerksom på at tjenesten kun kan bestilles på hovedkortet. Bestill nytt SIM-kort hvis det er nødvendig. Alternativ innlogging i Altinn. E-resept betyr elektronisk resept.


BankID er trygg og sikker måte å logge seg inn i nett- og mobilbanken på. Nå kan du øke beløpsgrensen i Vipps med BankID! Snakk med banken din, så sørger de for at du blir utstyrt med BankID.


Din BankID fungerer i alle norske banker og på offentlige tjenester. I tillegg til bank, kan du bruke BankID til signering av avtaler og identifisere deg på en lang rekke tjenester. AutoPASS-brikken kommer i posten.


Her kan du lese mer og bestille. BankID på mobil gir deg sikker innlogging til nett- og mobilbank samt når du skal hande på nett. Vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen av Avinors nettjenester, og må samle inn informasjon for å få til dette. Hvis du aksepterer bruk av informasjonskapsler gir vi deg personlig tilpasning av innhold og annonser.


Det er fordi MinID er en elektronisk ID som ikke har høyt nok sikkerhetsnivå. Innlogging på helsenorge. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg