tirsdag 15. november 2016

Nidelven spa trondheim

Solsiden Spa og Velværesenter har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Nidelven Spa er en oase av helse og velvære. Du finner oss i Snekkerbygget ved siden av Solsiden kjøpesenter. Vi tilbyr trening, kostholdsveiledning, SPA , massasje, hudpleie og masse andre deilige spabehandlinger.


Hotellet tilbyr et mangfold av bekvemmeligheter og tjenester for gjestenes avkopling, deriblant massasje, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, badstue, spa , vannsport (ikke-motorisert).

Her tilbys du gratis WiFi og en meget populær frokostbuffé. Noen av rommene kan også skilte med tregulv, kaffe- og tekoker og utsikt over elven. Vi tilbyr flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.


Her kjøres det livemusikk hver helg og du kan også arrangere ditt event eller selskap. Lokalene rommer cirka 2personer. Det tar bare et par minutter å spasere til sentrumets kjerne samt Nidarosdomen.


Blant de 2rommene kan man velge mellom flere typer, blant annet Standar Business og Suite.

Prøv vår søkemotor til venstre for å se alle tilbudene. Bestill til beste pris. Stor konferansekapasitet. Kunstutstilling i fellesarealer. Satisfy your appetite in our restaurant with carefully prepared dishes or visit our bar to relax for a while.


In the morning, we put a little extra time at the breakfast buffet for you to get a good start to the day. Hotellet er anerkjent som Norges beste hotellkjøkken av fagbladet Horeca og er blitt landskjent for å servere Norges beste frokost. I tillegg til å ha vunnet Norges beste frokost gjentatte år på ra har hotellet hvert år med en eller flere finalister i NM-finalen i kokkekunst der kokker fra landets.


Se bilder og les anmeldelser. De fleste trehusene er bevart her, og ligger som de har gjort i utallige år, side om side langs den brosteinsbelagte. Trondheims største fullservicehotell med 3rom. Norske fotterapeuter, fotpleiere og hudpleiere. Art Gallery, fitness-room.


Contact information. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny.

Hotellet har både treningsrom, møterom og lobbyshop - og god frokost, selvsagt. Flybussen stopper like ved og sentralstasjonen har du minutter unna. Hos Relax hud- og kroppspleie kan du unne deg litt ekstra luksus og velvære. Det riktige hotellet til best pris. Vi mener et godt arbeidsmiljø er viktig for å yte best mulig hjelp til våre brukere.


Send en e-post til enhetsleder for å avtale en uformell prat. Offentlig godkjent etter friskoleloven og mottar lovbestemt statsstøtte. Skolepenger fra 800-1.


Medlem av Kristne Friskolers Forbund (KFF). Solsiden SPA og velværesenter – har lang erfaring innen pleie og velvære. Senteret har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger.


La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt. Vi er et kontantfritt hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg