onsdag 9. november 2016

Str 110 tilsvarer

Vi bruker Cookies for å forbedre våre nettsider og din shoppingopplevelse. Ved å fortsette å surfe på sidene aksepterer du våre Cookies-vilkår. Så du har helt rett i dine antagelser, hvorfor Janus har str slik de har det, vet jeg ikke.


Frokostquiz er ikke på jordet:-) dette stemmer, men barn er jo forskjellige. Datteren min brukte 1da hun begynte på skolen og nå er hun år og bruker 1som er år.

Nei, 1(cm) er str 5år. Centilong står for barnet totale lengde (høyde) i cm. Merk at alder som centilong-systemet angir, er høyere enn vår anbefalte alder. Hvor mange år tilsvarer str 134? Storebror som ble år i mars har akuratt begynt å bruke dette.


Men ikke i alle klær, men en del som er små i str er det alt for smått med 128. Klesprodusentene sier år. Min femåring bruker 11 og hun er ikke spesielt stor.

Og den passa helt perfekt. Oi, ja, da har hun jammen hatt den shortsen lenge! Hun må være veldig slank i baken og hoftene, siden hun har klarer å få den på seg! Nå trenger du bare å finne riktig størrelse.


Den finner du garantert her - takket være informasjon om den optimale passform. Se vår størrelsesguide for baby og barn for å finne riktig passform til jenter og gutter i alderen 0-år. Finn størrelsesoversikter på HM. Mål barnet rett på kroppen. Størrelsesguide - Barn.


Bevegelsesvidden er iberegnet plagget. Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og hoftevidde. En liten huskeregel når det gjelder barnesko: Om du tar utgangspunkt i str. Dette er kun er statistikk, og noen har mindre og noen har større fot.


Akkurat nå kan du spare en masse. Mangler du ikke noe akkurat nå, kan du kjøpe litt på forskudd. Gullkorn Design lager barneklær fra måneder opp til år.


I denne kategorien finner du klær til stor, fra størrelse 1opp til 140.

Det er nødvendigt at kende sin størrelse, når man køber beklædning på internettet. På den måde undgår man ærgerlig tid med at sende varerne frem og tilbage, fordi produktet ikke passer. LES OGSÅ: Denne dokumentaren vil endre synet du har på kroppen din I USA bruker de også tall, men de ligner overhode ikke på de europeiske størrelsene. Her varierer det fra 0-1 og det kan fort forvirre enhver nordmann, særlig hvis du skal handle på nett, hvor du ikke får fysisk prøvd plaggene.


Vet janus opererer med de str. Her bruker pjokken nå og det er veldig stort tol han selv om han er en relativt stor gutt. Kommer litt ann på klærne da.


Lurer du på hva skostørrrelsen din tilsvarer i engelsk eller amerikansk størrelse? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden finner du en oversikt både over størrelser for barn, voksne eller babyer.


Vær obs på at det kan være små avvik fra skomerke til skomerke. Gå til: Engelske skostørrelser (UK) – Amerikanske. Hvis du skulle være i tvil, kan det likevel være lurt å sjekke opp i akkurat dette.


Har prøvd str 2og 3 men det er vanskelig å bestemme seg. Str glipper når jeg har strammet skallet og lener meg framover, men føles nok bedre når jeg står opp og ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg