fredag 8. juni 2018

Kyllingsaus

Kyllingfilet med smakfull fløtesaus er en enkel og rask middag for 2. Middag ferdig på under minutter. Stekt brokkolini er godt tilbehør til kyllingfilet. Bretagne kyllingsaus passer til mer enn bare kylling.


Sausen passer like godt til pasta, fisk og svin som til kylling. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter.

Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling. Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen. Denne oppskriften er nemlig mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen hvis du følger oppskriften.


Kjapp og god kyllingsaus. Touch of Taste kyllingfond ½ ts tørket Provancekrydder ½ ts paprikapulver ½ dl matfløte nykvernet pepper evt. Når du er ferdig med å steke kjøtt i stekepannen, tar du ut kjøttet og legger det til.


Kremet kyllingsaus Denne sausen er kjempego og kan forsåvidt brukes til det meste.

Jeg pleier å servere den til kyllingfilet og ovnstekte båtpoteter. KYLLINGSAUS til ca. Hvit saus er en god saus i seg selv.


I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Ha kyllingsaus en over pastaen og bland godt. Rør eggeplommene sammen med den resterende fløten, hell i pastagryten, og rør godt om. TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk.


Du kan koke kraft på skroget, og restene som er igjen etter måltidet, ved å legge bitene i en langpanne med litt løk, gulrot og selleri. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Den første sausen som pappa(han er kokk) lærte meg å lage var en saus til kylling!


Og den bruker eg enda. Stek kyllingen i panna, ta ut filetene og hell i en boks matfløte. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. I noen tilfeller pr porsjon. Har du bestemt hva du skal ha til middag, men er ikke helt sikker på hvilken saus som passer til?


Klikk på varen for å se mer. Her er oppskriften på en saus som er enkel å lage og passer til så godt som alt. Du kan lage spennende streefood-retter av norsk kylling.


Den milde, fine smaken gjør at kjøttet passer i alle typer retter, enten vi bruker hele kyllingen eller gjør det enkelt og velger renskårne fileter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg