mandag 28. november 2016

Mental helse hjelpetelefon

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte.


Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. De fleste er drevet av humanitære og frivillige organisasjoner. Brukere og pårørende har erfaring og kunnskap om psykisk helse som vi vil formidle til offentlige myndigheter, fagmiljøer, organisasjoner og enkeltpersoner. Brukerkunnskap er sammen med fagkunnskap avgjørende for å skape gode helsetjenester. Siden da har våre veiledere besvart anrop døgnet rundt, hele året.


Uansett hvor i verden du er kan du bidra, det er morsomt og enkelt og det tar bare minutter, men det gjør en stor forskjell for mennesker over hele Norge. Mental helse har åpent i jula og kan nås hele døgnet på. Hjelpetelefonen er en gratis tjeneste som er åpen timer i døgnet, hele året.


Dette er fordi enkelte personer ringer døgnet rundt og gjør slik at andre ikke kommer igjennom. Kirkens Sos har også en sperre, men den er litt høyere enn mental helse sine. Er du desperat nok så finnes det mange ulike hjelpetelefoner der ute. Verdensdagen for psykisk helse. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse , forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud.


Gratis, trygt og anonymt for deg opp til år. Her kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil. Det er viktig å ta vare på seg selv samt ha mulighet til å snakke med noen om det som bekymrer Fastlegen din kan gi deg råd om hva du kan gjøre.


Mental helse hjelpetelefon

Mange steder i landet har Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse lokallag som du kan henvende deg til for råd og noen å snakke med. Vi tilbyr dialog om enkle eller vanskelige tema. Vi har ti vi lytter, vi reflekterer og vi gir råd. Vi ønsker å bidra til optimisme og opplevelse av mestring og selvstendighet. Jeg har hatt god nytte av dem.


Og andre ganger direkte skadelig. Det har alt å si på hvem man snakker med. En gang kom jeg til en relativt ung fyr som bare så masse provoserende dritt om mennesker med psykiske lidelser som jeg da sleit med.


Han MÅ ha merket at jeg bare ble mer og mer opprørt. Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Belgiske medier kobler Børven til storklubb. Noen ganger blir utfordringene for store og noen ganger kan det føles vanskelig å komme videre.


Kanskje trenger du noen å snakke med? Du kan være anonym, og de har taushetsplikt. Noen som har tid til lytte, og som kan gi deg råd og informasjon?


Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg