onsdag 30. november 2016

Bursdagsselskap 10 år

Nordens største utvalg! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Kampen om tennisballen. Bursdagsleker fra år 20. Denne morsomme leken kan gjøres både utendørs og innendørs.


Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2- meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig).

I skolealder er det vanlig at alle jentene eller guttene i klassen blir invitert – i hvert fall opp til barna er rundt år. Over tips til aktiviteter og lokaler som passer til bursdag. Vi har ikke så stor plass, men noe skal vi klare. Trenger tips til morsomme selskapsleker. Veldig takknemlig for svar!


Passer for: Fra cirka år. Pakk inn en liten gave i mange lag med papir. Sett barna i en ring, og sett på musikk.


Barna skal sende gaven rundt i ringen, og hver gang musikken stanser kan den som har gaven ta av ett lag papir.

Den som tar av siste laget får gaven. Tommel opp for Popbursdags-konseptet ! Vil skryte uhemmet av bursdagsverten. En superkul opplevelse, som allerede går sin seiersgang via sosiale medier:) Far til jente år. På Popsenteret får du og vennene dine slippe løs stjernefaktoren!


Hvem skal man invitere? Mat, drikke og kake? Allikevel faller det stort sett meget positivt ut, særlig blant barn fra ca. Leken må planlegges i forveien slik at man kan spare opp tomme melkekartonger, eggekartonger, smørpakninger osv.


Man kan også ha lekebutikk og det faller som regel enklere ut. Leker er det jo som oftest nok av på barnerommet. Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Mange føler de må komme med en forklaring når de velger kjøpebursdag, og understreke at det bare var i år fordi ditt eller datt, sier hun.


Og fremdeles feires de fleste barnebursdager hjemme – i hvert fall for de minste. Da jenta vår fyllte , hadde hun bowling-bursdag! Først samlet vi dem hjemme hos oss for litt kakespising og presangutdeling. Så ble hele gjengen kjørt til nærmeste bowling-hall, hvor d også er pizza-servering.


Så da de var fornøyd m bowling-prestasjonene, ble d pizza og brus, før de ble kjørt hjem igjen!

Hvilke leker skal man ha? Er det nødvendig med leker? Tja… Noen ganger kan barna leke vel så fint sammen uten voksnes innblanding.


Kanskje har ikke alle vennene fra barnehagen sett barnets rom før, og barnet kan stolt vise det fram. Nei, ikke sån lenge til jeg har bursdag. Alle lekene virket utrolig morsomme, men kan dessverre ikke ha noen av dem i mitt selskap p. Snuppemor fyllte år i Februar.


Pga mye sykehus og greier, har hun ikke fått feiret bursdagen sin, noe hun har vært veldig lei seg for. I går åpnet vi døren for alle jentene i klassen hennes, og inviterte til sleepover. De ble stykker, til overnatting. Siste jenta reiste hjem kl 00.


Vi skal ha det på det lokale grendehuset. Siden vi har hatt bowling, gocart etc de siste årene er jeg litt uerfaren med hva som slår an for tiden. Toåringen er stor nok til å forstå at dette ikke er en vanlig dag. Politibursdag har blitt kjempestas for mange kommende politimenn fra til ca. Og i nettbutikken har vi mange arresterende tøffe effekter med superstilig design!


Nå har vi også gleden av å tilby helt GRATIS bursdagsinvitasjoner som passer perfekt til våre produkter i politibursdag. Enkelt å laste ne fylle inn og skrive ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg