tirsdag 22. november 2016

Ikea malm kommode med speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Kjøp Kommode hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


IKEA - MALM , Kommode , skuffer, hvit, speil , Hjemmet ditt skal selvfølgelig være et sikkert sted for hele familien.

Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen. Det er et filtforet rom under speilet som er perfekt for oppbevaring av klokker og smykker. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Overflaten i finer gjør at denne kommoden bare blir finere med årene. Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design?


Da kan MALM -serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord. Møblene i MALM -serien kommer i flere farger.


Grunnet flytting, selger 2stk kommoder.

Fargen er brunsvart med stk skuffer. Kommodene har seksjon for smykker og diverse øverst, med speil og myk skuffematte. Innvendig er det flekker i noen av skuffene fra oppbevaring av kosmetikk. Men faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av bolig. Ny hvit malm kommode fra ikea , er uåpnet og trengte den ikke likevel ,, men orker ikke å returnere den, så selger den derfor billigere , er i holmlia område, så hvis du bor i nærheten- slipper man å reise helt opp til ikea og betale flere bommer, for å kjøpe og så hente fra lageret.


Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Kommodene våre matcher garderobeskapene våre og finnes i flere størrelser, slik at du kan bruke dem der du vil – som i en smal gang, der det passer fint med en høy kommode. Vi har kommoder i ulike størrelser, design og farger for alle behov og ønsker. Velkommen innom for en titt!


Selger malm kommode fra IKEA med skuffer og speil. Kommoden er pent brukt, men har hanker som er limt på venstre side (se bilde) Høyde (cm) 1Bredde. Ikea Malm speil 3-i-en med bjørkeramme.


Bredde uten oppslåtte dører: 1cm. Pent brukt hvit malm kommode fra ikea med skuffer og speil selges. Lite hakk bak på høyre hjørne og foran på skuff nr se bilde nr og. Vi har 1resultater for Malm kommode til salgs til de beste prisene. Speilet er helt og fint.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Kommoden var ganske enkel å sette sammen helt fram til steg 15. Da la vi merke til en produktfeil som gjorde at vi ikke kom oss lenger uten at vi måtte borre nye hull selv.


Litt vanskelige skuffer som ikke vil ut noen ganger, men ellers så er den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg