tirsdag 29. november 2016

Bambus barneklær

Fri frakt over 79- og 1dagers retur. Små turer er også store. Gode uteklær til gode priser. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Bambus barneklær

Kjøp barneklær hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet. Vi lover rask levering og ikke minst god kundeservice! Barneklær laget av bambus viskose og økologisk bomull blir fort favoritten til de små, du vil bli overrasket over hvor mykt det føles.


Klær i bambus har en rekke unike kvaliteter. Men best av alt er den fantastiske myke kvaliteten som føles som silke! Bambus puster og transporterer fuktighet. Barneklærne er laget i bambusviskose og økologisk bomull, en kvalitet som føles ekstra myk og behagelig mot huden.


Designet for velvære og trivsel til han, henne, barna. Gunstig for sensitiv hud. Witjuti Bamboo Clothing - the best choice. Barneklær i bambus er blitt det nye må-ha for bevisste, norske foreldre. Badaboom bestselger ! Gi barna en myk beskyttelse mot været med superundertøy i behagelig bambus viskose.


Bambus barneklær

Over års erfaring med barneklær ! Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Vennen bambussett er laget av viskose av bambus fra Gullkorn Design. Stoffet gir en følelse av mykhet og komfort, og er helt kløfritt. Plaggene er svært behagelige som innerste lag, og vil garantert bli en favoritt hos barna. Dressen har en liten sløyfe foran, små rysjedetaljer ved skuldrene og snevres inn under brystet med elastikk.


Spesielt for barn som er allergiske mot ull eller har sensitiv hun, er barneklær i bambus bra. Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn. Joha body av ull og bambus. Basisplagg med klassiske rene linjer. Superundertøy, t-skjorte, pyjamas pysj, luer, buff for barn.


Miljøvennlige kløfri klær- undertøy og sengetøy i mykeste bambus viskose. I Norge er det de siste årene blitt markedsført stadig mer klær i en fiber som omtales som bambus. Dette er ikke bambus , men en regenerert fiber basert på bambus , for det meste viskose eller modal.


Gutt og Jente på nett. Lillelam, Memini, Hust and Claire, Name it, Gullkorn Design og Joha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg