torsdag 17. november 2016

Gulrotkake i muffinsformer

Cupcakes- og Muffinsformer til Bryllup, Bursdag og Fest. Nordens største utvalg! Spar penger og miljøet ved å bruke de samme muffinsformene om, og om igjen.


Reduser da også steketiden til ca minutter. Du kan også lage store muffins ved å bruke amerikanske muffinsformer av papir.

Oppskriften kan også brukes til å lage en rund gulrotkake. Hvem kan motstå saftig gulrotkake med glasur? Denne versjonen har vi laget i muffinsformer som er enkle å ta med på tur.


I disse saftige gulrotkakene er det både gulrot, sjokolade og eple. Sjokoladen hakker du grovt opp, mens gulrot og eple skal rives og bidrar til at gulrotkakene blir ekstra saftige og gode. Gulrotkake -muffins oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Virkelig saftige og gode muffins, Vi lekte oss litt med ostekremen som bare er utrolig god.

Fordel røren i muffinsformer. Stekes på 175° C i minutter. Mens du steker muffinsen, bland romtemperert smør, kremost og melis til en deilig ostekrem. Avkjøl muffinsen og topp med ostekrem.


Se flere oppskrifter på deilige muffins her. Tenkte jeg skulle legge ut tips om gulrotkake i muffinsformer , sånn som vi hadde på navnefesten. Synes nemlig at gulrotkake egentlig gjør seg særdeles godt som muffins, kremen smaker supergodt og blir så fin når man bruker sprøytepose! Det fungerer supert.


Husker ikke om steketiden ble annerledes, jeg tok det mer på feelingen og testet med kakepinne med jevne mellomrom. En farlig go saftig og holdbar kake. Krydret gulrotkake. Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg.


Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. Velg et kallenavn Gift med forumet. Av alle høstlige kaker jeg kunne bakt, troner nå en krydret, saftig og luftig gulrotkake på toppen av kjøkkenbenken.

Hvor lenge skal gulrotkaken steke i muffinsformer ? Av Gjest Ezter, April 2. Så nå tenkte jeg det var på tide å prøve en ny vri. De ble knallgode allikevel. Har en pakke med gulerotkake fra toro?


Må vel ihverfall redusere steketiden da. Noen med erfaring eller som har greie på dette? Om du skal bake glutenfri gulrotkake til et mindre selskap kan du bake halve oppskriften og steke den i en liten brødform (cm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg