onsdag 23. november 2016

Jentenavn på e

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling! Finn jentenavn til babyen din.

Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Jentenavn - norskenavn. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger.

For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp jentenavn i ordboka. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under.


Jenny Skavlan gav datteren navnet Åse. Sammen med Bjørg og Gudrun blir det navnene dine barnebarn vil få. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene.


Man skulle kanskje tro at det var Noora og William som tronet på topp over verdens mest populære navn. Skam tar vel snart over verden, eller hva? Men det er faktisk ikke navnene til de fiktive karakterene som ligger øverst på lista. Jeg har postet et likt innlegg om guttenavn, og der var det en som nevnte jentenavnet Oleanna. Det er vakkert, og jeg ble inspirert til å lage et likt innlegg om jentenavn.


Jeg leter altså etter de gamle jentenavnene. Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Spesielle jentenavn.

Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Gamle jentenavn – Stor alfabetisk oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg