tirsdag 8. november 2016

Babykino odeon

ODEON Ålesund leverer det ypperste i kinoteknologi og komfort, og ligger nært flere spisesteder, noe som legger til rette for en førsteklasses helaften på kino. Vår største sal er isense, vårt premiumkonsept som gir deg den mest altoppslukende kinoopplevelsen! Kinoprogram - ODEON Kino.


En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen. Skip to main content Velg by.

Babykino på Drøbak kino. Les mer 12´ern på fredag. Kvalitetsfilm på dagtid. SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag. I fjor startet vi med dagåpent på fredager.


Det har vært suksess med det. Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent.

ODEON Oslo står endelig ferdig i Nydalen i Vitaminveien mellom de to T-banestasjonene Nydalen og Storo, rett ved BI og Storo Storsenter. IMAX lerretet er heist på plass, stoler monteres, tepper og belysning er på plass og flere saler begynner å bli klare. Velkommen til babyvennlig kino på onsdager!


Opplev flotte konsert, dans, opera- og. Her kan du se kinoprogram, kjøpe billetter og finne nyttig info. Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. Her finner du kinobilletter og nyttig info.


Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster. Fire saler med ny laser teknologi. Når kommer programmet?


Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer. Alle de salene på ODEON Oslo er utstyrt med store lerret og komfortable seter, toppmoderne laserprojektorer, førsteklasses lyd - IMAX laserkalibrert 3D-lyd i sal og. Formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget.


Kiosken åpner en halv time før første forestilling.

Related Pages See All. Finn program, kjøp billetter og les filmomtaler til aktuelle filmer. Din neste filmopplevelse venter. Da er dette gruppen for å komme med filmønsker og andre forslag, og gjerne diskutere filmer også.


Ringen kino er Nordens første nybygde heldigitale kino! Se listen over de mest aktuelle filmene på det store lerretet akkurat nå. Sabrura serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat med en norsk vri.


Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg