onsdag 16. november 2016

Tegn fødsel nærmer seg

Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Fødselslege Brook Steen forklarer at økt nedpress og smerter i korsrygg og underlivet er vanlige plager når fødselen nærmer seg. Mange jordmødre har god erfaring med å gi klyster for å fremme dårlige rier i fødselens tidlige fase, nettopp for å irritere livmoren når tarmene rører på seg.


Særlig kvinner som har født før vil kjenne et ekstra nedpress når fødselen nærmer seg , forteller Grette.

Kvalme - Kvalmen går for de fleste over etter første trimester. Moden livmorhals vil si at det ellers tykke, seige vevet er myknet og strukket slik at livmorhalsen omtrent er flatet ut. Dette skjer fordi musklene i livmoren arbeider og trykket inne i livmoren øker. Det første tegnet på en normal fødsel er sammentrekninger i livmorens muskler.


I starten oppleves disse sammentrekningene som uregelmessige utbrudd av alminnelige mageplager eller ryggsmerter. Det er flere tegn på at en fødsel nærmer seg. Etter som fødselen nærmer seg , blir sammentrekningene mer regelmessige og det går kortere tid. Jeg har to uker igjen til termin, har også hatt mye kynnere hele svangerskapet.


Har blitt mer tak i de den siste uken, mye maserier:-(Var på kontroll idag hos jordmor.Sjekket modning og fikk vite at dersom maseriene gikk over i regelmessige rier ville jeg gå rett i fødsel :-) Han har ikke festet seg , men ligger godt ned i bekkenet.

Det hender at kroppen “tømmer seg ” i forkant av en fødsel og flere forteller om løsere avføring og hyppigere vannlating. Les svaret på: Hvor mange kilo bør jeg legge på meg som gravid? Men har igår og idag følt meg rar i kroppen.


Ingen vonde kynnere enda. Kan det være et tegn på at fødsel nærmer seg ? Jeg er så lei, og er veldig sensitiv for alle forandringer i kroppen min og om det kan være et tegn på at ventetiden snart er over. Noen som har opplevd liknende?


Fra å være ganske rotete og uregelmessige både i antall og lengde vil kynnerne nå komme sterkere. Blir det mer faste tider mellom, eller de kommer med feks minutters mellomrom kan det være et tidlig tegn på at du nærmer deg fødsel. Mer om kynnere og rier her. Mange opplever at det blir mer utflod mot slutten.


Dette kan være første tegn på fødsel for noen. Den myknes, utvides og forbereder seg på fødselen. Når fødselen er på vei, er det aktivitet i livmorhalsen.


Små blodkar kan briste litt i forbindelse med dette og utflodet blir lyserødt eller med blodspor. Tidlige tegn på fødsel er symptomene som indikerer at tiden for å føde barnet ditt nærmer seg. Bli ikke overrasket om kattemoren din ikke ser ut til å ha særlig matlyst med en gang.


Hun har en mage full av kattunger og vil sannsynligvis foretrekke å spise små måltider flere ganger daglig. Etter hvert som den store dagen nærmer seg kan det være du lurer på hvordan du vet at fødselen er i gang.

Du trenger ikke bekymre deg: En kvinnes kropp gir nesten alltid de signalene hun trenger og den indre visdommen til å gjenkjenne dem. Mange tror at en løsnet slimpropp er et tegn på at fødselen er i gang, men det trenger den ikke være. Det kan godt være mange dager, hos enkelte til og med uker, igjen til barnet kommer, sier Kopperud. Det betyr bare at kroppen begynner å gjøre seg klar.


Drektighe hunder Purina Stedet der tispa skal fde, m forberedes minst to uker fr fdselen er ventet. Tegn fødsel nærmer seg. Lurer du p hva som er tegn p at fdselen nrmer seg eller er igang? Les denne enkle veiledningen for kjenne igjen falske alarmer.


Anonym bruker skrev: Hvis vi sparkler og maler før utflytting, kan man fire litt på reglene da? Det må du selvsagt spørre utleier om, ikke oss. Det blir jo synlig uansett, for malingen rundt hullene dere ev.


Vet av flere som ikke har noen tegn på at fødsel nærmer seg , også går evt vann eller riene kommer som lyn fra klar himmel. Katten er bare inne nå som det kan skje når som helst. I morges kastet hun opp, kan det være et tegn på at det nærmer seg ? Andre ting jeg kan se etter?


Jeg har laget et føderede til henne, i en kurv fylt med håndklær, og dit går hun og legger seg av og til. Jo engangslaken og steril saks er innkjøpt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg