onsdag 2. november 2016

Aktiviteter for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Morsomme aktiviteter og spill i Oslo: Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Oslo, Norge på TripAdvisor. Vi har også et fint uteområde som egner seg godt til lek og moro.


Aktiviteter for voksne. Først vil jeg si navnet mitt, som for eksempel Jeg heter Hilde… og deretter vil jeg si, og dette er Mads… Deretter kaster jeg ballen til Mads.

Mads vil si, Dette er Hilde, jeg heter Mads og det er Arve… og så videre helt til alle navnene er kjedet sammen i en rekke. Selskapsleker for voksne (5) – På Sparket, kan foregå under middagen, under kaffen – eller i løpet av kvelden (i porsjoner). Selv om dette neppe kan sies å høre blant selskapsleker for voksne , så er det en aktivitet som ofte blir svært underholdende og morsom.


Som om det skulle være en lek. Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake.

De som gjetter ingrediensene har vunnet. Voksne mennesker som inviterer til. Har du tips til morsomme leker, konkurranser etc. Det kan også brukes en ledsager ute på banen.


Vi hadde en ball som ikke lagde lyd så det gjorde det vanskeligere å spille. Etter hvert løp en leder rundt og blåste i fløyta der ballen var. Utfordringen er å vite når ballen triller mot deg. Men dette er en veldig festlig aktivitet.


Strutsefarmen kan by på blåturer, paintball, hinderløyper og familiedager. For treningssentre, aktivitetssentre (eldresentre, seniorsentre) og institusjoner for eldre (sykehjem, omsorgsboliger). Optimal helseeffekt oppnås sannsynligvis ved å kombinere minst minutter aktivitet med høy intensitet og 1minutter moderat aktivitet hver uke. Jeg tror mange forbinder leker med den typen selskapsleker de gjorde som barn, men det finnes faktisk mange leker som passer for voksne.


Enig med humoristisk sans. Må man ha noe slikt, så er det bedre at det er i situasjonen før man skal sette seg til bords (at man finner bordkavaleren sin ved å matche hver sin halvdel av et sitykkerklippet bilde etc), at man stiller seg opp etter alder. Søke om støttekontakt for voksne.


Støttekontakt er et tilbud for deg som må ha individuell hjelp for å delta i aktiviteter på fritiden.

En støttekontakt hjelper deg med å komme deg ut av hjemmet og være med på ulike kultur- og fritidsaktiviteter, møte andre og prøve nye. FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde. En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet. Bli med på fellesturer som spenner over et vidt spekter fra skiturer, toppturer, helgeturer og ukesturer. Fellesnevneren for turene er samholdet og de gode opplevelsene.


Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest! Du er også velkommen om du bare ønsker å slå av en prat, ta en kaffekopp eller spise sammen med andre.


Hvad er sjove aktiviteter for voksne ? Sjove aktiviteter for voksne kan være mange ting. Lige fra små sjove selskabslege til små sjove indslag, der godt kan komme lidt uventet. Det er vores erfaring, at små sjove aktiviteter tit er det folk snakker om i lang tid efter festen, da det giver et lidt uventet tvist. Slik får du barna ut av døren igjen og igjen.


Her er forslag til artige uteaktiviteter for både små og større barn. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg