tirsdag 1. november 2016

Styrkeøvelser armer

Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Det finnes svært mange øvelser for armene.


Mange styrkeøvelser aktiverer også armene samtidig som de trener andre muskelgrupper.

Her finner du øvelser som trener armer og skuldre på nivå 1. I tillegg berører flere av øvelsene områder som buk, rygg og bekken. Hensikten med øvelsene er å bidra til at utøveren i større grad greier å utvikle kraft i en instabil setting. Styrkeøkt for skuldre og armer. Av Even Rotevatn - trening. Mange kvinner drømmer om slanke, veltonede armer , og grevinneheng er nok noe alle kan si seg enige i at ikke er spesielt sexy.


Dessverre finnes det ingen snarvei til lekre armer , og den eneste måten å få det på er ved å trene styrke – regelmessig. Ikke bare får det deg til å se bra ut, men det gir deg sterkere beinbygning, motvirker tap av muskelmasse ettersom du blir eldre, gir deg bedre kroppsholdning, høyere fettforbrenning (også når du ikke trener), virker skadeforebyggende og gjør de fleste hverdagslige gjøremål lettere.

Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr. Det eneste du trenger tilgang til noe å henge deg i når du skal gjennomføre kroppshevinger.


Mange jenter og kvinner ønsker seg stramme og definerte overarmer. Armene skal helst ikke være for store og mannlige, og derfor er det lurt å styre treningen ut i fra målsetningen. Stram godt opp i mage- og korsryggregionen og løft vekselvis benene opp mot taket.


Fokuser på å holde kroppen stabil under utførelsen. En utfordrende øvelse. Benopptrekk med push – ups. Her er øvelsene du også kan gjøre hjemme. Stå på tær og strake armer.


Muskelmassen avtar med alderen, men det betyr ikke at du trenger å ha slappe armer for det. Tren styrke, skriver magasinet iVillage. ARMER : Sett hendene på en stol med fingrene fremover. Kjernemuskulatur Treningsprogrammet består av styrkeøvelser som går på de store muskelgruppene og kjernemuskulaturen.


Løft opp armen på samme side, til den er på høyde med brystet ditt. Teknikk triceps extension med strikk: Gjør som visst på bildet og hold strikket i begge ender.

Den øverste armen skal du presse ut i albueleddet, slik at den er strekt over hodet. Varier belastning med hvor du holder strikket med den nederste armen. Alt du trenger av utstyr er manualer og en benk. Forklaringer står under video. Han foreleser ved Norges idrettshøgskole i emnet Fitness, og har sett hundrevis av dem som bygger store armer for å se bedre ut.


Få sterke og veltrente armer med disse øvelsene. Her trener du ikke bare armer , men også andre muskelgrupper som rygg, bryst, skuldre og kjerne. Repetisjonsantall og sett kan legges opp som en sirkel og utføres 2-runder. Veien til sterke armer.


Ja du kan trene armene hjemme uten vekter, og fortsatt få god treningseffekt. Hvis du ønsker at armene skal bli tynnere vil det være mest effektivt å trene slik at din samlede fettforbrenning øker i størst mulig gra og da er utholdenhetstrening mest effektivt, som å løpe, sykle, svømme. Stå oppreiset med en hantel i hver hån og med håndflatene vendt innover.


Med strake armer løfter du vektene til de så vidt er litt over skulderhøyde, holder de der et Øyeblikk, og senker vektene ned igjen. Du kan også gjøre dette med en arm om gangen mens du bruker en lav trinse på en kabeltrekkmaskin. Ikke len deg bakover, men heller en smule framover.


Roter skuldrene smule innover og pek lillefingeren noe opp mot taket. Her er det ikke meningen at du skal bruke mest mulig vekter, men heller fokusere på bevegelsesbane og muskelkontakt. Du vil ha god strekk i skulderen i bunnposisjon før du hever armen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg