tirsdag 29. november 2016

Studier norge

Søk etter studier norge på den nye KensaQ. STUDIER , SKOLER, YRKER og STUDIESTEDER Valg av skole, studie og yrke Studier 4. Finn det riktige studiet for deg. Her på Studentum kan du lete fram og sammenligne ulike skoler rundt om i landet, som tilbyr den utdanningen du er.


Hvis du skal studere i Norge i mer enn tre måneder må du søke om studietillatelse, som er oppholdstillatelse for studier.

Les mer om studietillatelse hos UDI. Flytter du innen Norge , må du melde fra til folkeregisteret innen dager etter at du flyttet. Folkeregisteret er en del av skattekontoret. Er du student, kan du som hovedregel velge om du vil være registrert på studiestedet eller på hjemstedet. Vi ser at det å få praktisk erfaring i studietiden er gull verdt, og jobber med å få dette til i flere studier.


Praksis er et krav i profesjonsutdanninger som for eksempel sykepleier, radiograf, barnehagelærer og lærer. Kliniske studier , eller utprøvende behandling, er forskning på nye legemidler eller nye behandlingsmetoder. Her finner du en oversikt over de ulike kliniske studiene i Norge.

Jussen berører mange ulike rettsområder, som for eksempel strafferett, avtalerett, familierett og folkerett. Riktig bruk og tolkning av lover og regler er viktig i utdanningen og man lærer å vurdere på hvilken måte løsningen på en sak kan komme til å påvirke resten av samfunnet. Dette kalles også en studietillatelse.


USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Her kan du studere fagfelt som natur og miljø, IT, språk, historie, design samt lærer og barnehagelærer. Som nettstudent tilegner du deg kunnskap ved hjelp av ulike nettbaserte undervisningsformer. Gode web-løsninger sørger for nærhet mellom deg som student og faglærerne dine. Søk opptak til utdanning i Norge.


Flere studier har spesielle opptakskrav som kommer i tillegg. Du kan søke opptak til både fagskoler, høgskoler og universitet. ANSA hjelper deg å finne studier i utlandet. Under studietiden kan ANSA tilby trygghet, veiledning, nettverk, arrangementer og studentforsikring. Dyktige undervisere, engasjerte studenter og en campus full av liv.


Se flere gode grunner til å velge UiO. Bachelor, master, årsenheter og. Utdanning og studier i Norge og flere andre land.

Alfabetisk Liste viser alle skolene. Noen skoler står oppført med link til egen hjemmeside. Studiesteder med egne sider er oversiktlige presentasjoner. Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Tilrettelegging for deg som ønsker å kombinere toppidrett med studier. Vi søker deg som tør å tenke stort! Kurset gir deg en grunnleggende innføring i to-dimensjonal Datamaskin Assistert Konstruksjon (DAK).


Bli fortrolig med å bruke denne type hjelpemiddel til tegnearbei teknisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg