fredag 19. januar 2018

Julestjerne

Se vårt store utvalg julestjerner - Finn din favoritt, og bestill her! Bestill på nett – eller besøk din nærmeste Spar Kjøp-butikk. Ikke gå glipp av salget.


Vi har både moderne, tradisjonelle og tidløse juleklassikere for en hver smak. Se hele utvalget på skeidar. Gledelig julehandel!

Nydelige buketter, dekorasjoner og blomstergaver. Flotte julestjerner med LED-lys. Lyser i hele fargespekteret. Med en julestjerne får du enda mer julestemning. Vi baker småkaker, pynter juletre, besøker venner og familie og kjøper gaver i siste liten.


Aztekerne kalte den cuetlaxochitl, og ifølge deres tro fikk den sin karakteristiske røde farge da en gudinnes blod dryppet ned på bladene. Billig LED julestjerne som er batteridrevet med de billigste batteriene du får AA, så den kan henges hvor som helst uten at du trenger å ta hensyn til hvor nærmeste stikkontakt er. I Norge kjenner vi den som en innendørs potteplante som spesielt brukes til pynt før jul.

Julestjerne er en busk i vortemelkfamilien som kan bli opptil 4–meter høy. Julebelysningen vår gjør alt for å lyse opp vinteren for deg. Lysslynger, lysestaker, julestjerne r, lysende figurer, juletrær med belysning - ja, her finner du alt. Selvsagt også juletrebelysning. Likevel er dette i praksis ekstremt tidkrevende for nybegynnere og lykkes kun i sjeldne tilfeller.


Så dersom en julestjerne igjen viser seg i sin vakre fargeprakt ved juletider, må den på forhånd ha stått i fullstendig mørke i timer hver dag i minst åtte uker. Ingen annen blomst er så tett knyttet til julen som nettopp julestjernen. Stort utvalg innen adventsstjerner. Akkurat som lysestaker er julestjerner et opplagt valg til julebelysning. Sammen med andre dekorasjoner skaper stjernene den herlige stemningen som julen inviterer til.


Den oprindelige art er en busk med en kort stamme og åben, udspærret forgrening. I Norge er julestjernen en vanlig plante ved juletider. I vill tilstand er julestjernen en busk som kan bli flere meter høy. Gjennom foredling har man fått fram lave sorter som passer som potteplanter, som for eksempel vår spektakulære 5-6-greinede julestjerne. Det er så koselig med jul!


Og hyggelig belysning innendørs gjør jula ekstra lys og fin. En julestjerne som lyser opp vinduet er både fint å se på og gir et lunt og behagelig lys. La julestjerne n skinne lenger Julestjernen er blitt en bruk-og-kast plante.

Vi kjøper den inn i hopetall hver desember, og etter noen få uker har interessen falmet for de fleste av oss. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Vi beklager ulempene dette medfører. Estimert rettetid: lørdag 1. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. En adventsstjerne er en stjerneformet pyntegjenstand i adventstiden.


Tradisjonelt henges den opp første dag i advent som et symbol på betlehemsstjernen. Den er ofte oransje med sju tagger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg