tirsdag 9. september 2014

Sunn barnebursdag

Sunn barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Finn festdekoret til ditt party. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Alt du Trenger og Lynrask Levering! Mange foreldre er interessert i gode ideer til å lage en sunnere barnebursdag , særlig når det skal feires i barnehagen. Enten du vil lage fargerike fruktspyd eller servere cake pops med litt bedre samvittighet må du sjekke ut disse oppskriftene.


Ikke alle disse oppskriftene er sukkerfrie, men bruk dem gjerne som inspirasjon til å lage spennende og fargerike alternativer til kaker og godteri. I forhold til sunn mat i barnebursdag så må det jo være mulig å finne en gylden middelvei. Det at noe inneholder karbohydrater gjør det ikke automatisk usunt. Jeg styrte unna pølser og godteri når jeg hadde barnebursdag. Tips til sunnere feiringer i barnehagen.


Sunn barnebursdag

Gyrd kommentarer. I forrige ukes innlegg på bloggen skrev jeg om en undersøkelse som viser at det er mye bra mat i barnehagene. HEILT UTAN SUKKER: Mykje frukt og bær og sunne ingrediensar står på handlelista når Ingeborg skal handle inn til barnebursdag.


Fargane er veldig viktig for ungane, seier ho. Hvis du vil bake en sunn kake. Gå for kaker med masse frukt, bær, nøtter, mandler og veldig gjerne grønnsaker som avokado, gulrøtter og rødbeter. Bruk gode oljer som olivenolje eller rapsolje i stedet for smør. Mørkt kakaopulver og mørk sjokolade er også gode ingredienser i en sunn kake.


Sunn barnebursdag

For de kostholdsbevisste er det mulighet til å snike inn litt sunnere mat, men hvis barna ønsker seg pølser, så la dem få det. Det er jo 3dager ellers i året til å servere sunn mat). Det kan være lurt å spørre foreldrene om det er spesielle hensyn du må ta til de små gjestenes eventuelle allergier eller religion. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Etter min mening er vi ferdig med pølse i brød i barnebursdag. Det finnes andre alternativer som er bedre for våre barn, sunnere og for å være ærlig så syns jeg pølser koster utrolig mye til å være så dårlig mat.


Jeg begynte å steke vaflene minutter før barna kom og det gikk utrolig fint. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag ! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. På menyen kan det stå så mangt – bursdagsbarnets frokostfavoritter bør i hvertfall være med.


Smør grove rundstykker med forskjellige typer pålegg, pynt med salat og annet grønt og legg på fine fat. Kake i barnebursdag skal gjerne være fancy, men enkel. Her er en oppskrift på tre kaker til barnebursdag , som alle er en sikker vinner i barneselskapet. Jeg er da ikke motstander av et salatblad til vanlig men på en barnebursdag blir det skikkelig drøyt.


Det skader da ikke å servere kake kun denne ene dagen i året. Man kan godt sette fram en skål med frukt f. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Sunn skepsis-kylling Med en kyllingfilet, pasta og noen grønnsaker har du denne barnefavoritten ferdig på minutter. GLAD I SUPPE: Idun (2). Sunn barnebursdag med morsom mat Jordbærmus: 7-års bursdagsfest med jenter. Hva finner man på for å inspirere så mange og for å flytte fokus litt bort fra.


Sunn barnebursdag

Jeg er Linn Stoksta en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Se oppskriften på sunn After Eight-kake på Elin Larsens blogg. Matbloggeren Hegeslivsstil har aldri vært noe spesielt glad i eplepai. Hun synes de som regel smaker uferdig deig. Men det var helt til hun laget sin egen variant av eplepai – som nå er en av hennes favoritter.


Når vi lager middag til barn vil vi at måltidet både skal være mettende, sunt og næringsrikt. Dessuten er det viktig at det er noe som barna liker. Dersom barna ikke spiser maten, så hjelper det ikke om den er aldri så sunn.


Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg