fredag 12. september 2014

Hvor lang tid tar det å bli gravid

Stort utvalg av Lang. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Ingen kan si nøyaktig hvor lang tid det tar deg å bli gravid. Men vi kan fortelle deg hvor lang tid det vanligvis tar for par å bli gravide , og hvordan du kan øke sjansen for at det skal gå raskere. Flertallet av par bli gravid i løpet av tre måneder. Hvor lang tid det kommer til å ta kan man ikke vite på forhånd.


Det tar i snitt måneder for en kvinne å bli gravid. Jeg er jente på som ønsker å bli gravid. Vi har hatt mange samtaler om dette og vi vil selvfølgelig ikke stresse med å få barn men det er ett ønske og om det skjer så er vi sikre på at det er det vi vil.


Men heldigvis er det gode muligheter for å få hjelp. Her er alt du trenger å vite om utredning og assistert befruktning. Men det er altså ikke unormalt at det tar lengre tid , uten at det er noen som helst indikasjon på at noe er galt.


Hva er normal tid ? Det normale for et sunt par å bli gravid uten medisinsk hjelp er sykluser eller et år. Alt avhenger av hvor mange dager syklusen varer. Hvis det er regulert i til dager, så maksimalt Tid til å forsinke å bli gravid er år. Det er ingenting som tyder på at p-pillebruk skal ha betydning for fertiliteten, og det er veldig individuelt hvor lang tid det tar å bli gravid enten man har gått på piller eller ikke. Lykke til med prøvingen.


Vet det er individuelt men vil gjerne høre om litt erfaringer. Jeg har bare hatt to PP uten hell. Sluttet på pillen for mnd siden men begynte ikke prøving før for mnd side. Jeg vil gjerne høre alle historier, ikke bare de som har sluttet på p-piller.


Håper mange gir meg svar! Hvor lenge etter samleie kan man bli gravid ? Når du har sex, blir sædceller sluppet opp i livmoren og egglederen. Hvis du tilfeldigvis har sex på samme dag som du har eggløsning, så du kan bli gravid samme dag. I begynnelsen når man prøver å lage barn er det med litt skrekkblandet fryd for mange og stort sett ganske gøy -kanskje særlig første gangen man skal bli foreldre.


Det er imidlertid normalt at det tar inntil ett år før man blir gravid fra man begynner å prøve. Men sånn er det ikke for alle kvinner, og når først besluttningen om å bli gravid er tatt, kan det for mange. SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. P-staven virker i tre år og etter det må den fjernes, evt.


Man kan få fjernet p-staven når som helst. Det går som regel fort og man får lokalbedøv. Min mann og jeg brukte så mye tid og energi og prøvde ikke å bli gravid , vi skjønte ikke hvor vanskelig det kunne være når vi bestemte oss for å starte en familie.


Sånn ca hvor lang tid tar det før man kan merke noe til at man er blitt gravid ? Sorry for gjesteposting, men vil helst ikke ta det her med navn og det som er. Husker ikke helt når jeg sluttet på pillen, men det var nå etter jul, kanskje februar. Og april var siste mens.


Hadde ikke trodd at det skulle ta så kort tid , har gått på pillen i 8år og har ved flere anledninger tøvet litt med dem uten å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg