fredag 12. september 2014

Pakketur til disneyland paris

Pakketur til disneyland paris

Garantert lave priser hos Viator. Bestill reisen allerede i dag. Spar opp til inkl. Finn Billige Pakketur m Travellink. Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her.


Reis med Ving i dag! Med Ving kjøper du en praktisk pakke med fly og hotell, og når du er på plass kan du kjøpe inngangsbilletter til parken. Prøv ut alle karuseller og attraksjoner, spis dere mette på morsomme temarestauranter og vandre rundt i de vakre miljøene. Disneyland i Paris.


Finn pakkereise til Paris i ulike prisklasser. Sjekk priser for kombinasjon fly og hotell for å finne de gunstigste alternativene for pakketur til Paris. Søk etter alt fra en billig Paris pakkereise til en mer ekslusiv. Spesialpriser på din overnatting.


Pakketur til disneyland paris

Rejsende som dig har skrevet 67. Et feriemål ulikt alle andre. Magien er nærmere enn du tror. Ekstra rabatter tilgjengelig for grupper på eller mer.


Kontakt oss på e-post eller telefon for flere detaljer. Ikke glem å sjekke ut vår Paris - Special Offers side for ytterligere besparelser! Adgang til begge parkene er tillatt på hver gyldige dag. Du kan også gå inn til samme parken den på samme dagen. Er du ute etter en romantisk ferie, skal du bestille en weekendtur til Paris ! Her nyter dere mat og vin i verdensklasse, fantastisk shopping på Champs-Élysées og romantiske promenadestrøk, alle dager året rundt.


Hos oss kombinerer dere fly og hotell, slik at Paris -turen blir akkurat som dere ønsker. Kjøp Charter- og Pakketur Paris disneyland på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Charter- og Pakketur Paris disneyland i kategorien Charter- og Pakketur fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Charter- og Pakketur ved hjelp av vår tjeneste. RER linje A går direkte fra sentrum i Paris til stasjonen Marne-La-Vallée-Chessy, som er endestasjonen på linje A sørover fra Paris. Det er også mange parkeringsplasser tilgjengelig, mot.


En reise til Paris er en perfekt reise for en langhelg, enten du reiser med venner, familie eller kjæreste. Flyturen tar heller ikke lang tid – på et par timer kan du være framme i byen som byr på rik historie, kultur for enhver smak, shopping for enhver lommebok og restauranter i verdensklasse. Med et kulturelt tilbud som overgår de fleste byer i verden, kan Paris tilby noe for alle. Spaser i Parc Du Champs de Mars og opplev Eiffeltårnet på nært hol besøk historiske Notre Dame, nyt en båttur på Seinen og mye mer.


Pakketur til disneyland paris

Med Spies bestiller du en pakke med fly og hotel, og når du er fremme, køber du entré til parkerne. Hvordan komme seg dit? Du kan ta toget direkte fra flyplassen eller fra Paris. Informasjon om pakketur til Paris. Siden Paris er et populært turistmål for nordmenn vil du vil kunne få gode tilbud på pakkereiser fra flere tilbydere, noe som gjør at prisene presses.


Og så rusle tilbake til hotellet og sove. Men uansett går det helt fint med tog - bare at det blir sent å komme seg inn til Paris hvis dere skal få med dere kveldsshowet. Et godt alternativ er å benytte seg av toglinjen RER A. Alle hoteller ligger ved parken, og der er gratis shuttlebus (Davy Crockett undtaget) til og fra parken. Læs mere og vælg hotel nedenfor.


Pakketur til disneyland paris

Med Ving bokar du bekvämt paket med flyg och hotell, och väl på plats köper du enkelt inträde till parkerna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg