mandag 8. september 2014

Gravid etter fødsel uten å ha fått mensen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Bo nær scenen og våkn opp til nydelig frokost på Scandic. Enkel online bestilling.


Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Ja, som overskriften sier så lurer jeg på om det er noen som har blitt gravide etter fødsel uten å ha fått tilbake mensen og som ammer.


Vi har en liten gutt på over mnd og jeg har ikke fått tilbake mensen enda. Bli gravid nesten rett etter fødsel ? Graviditet, spedbarn og. De av dere som har blitt gravide uten å få tilbake mensen etter fødsel , hvor gammel var babyen da?


Ante dere noe eller tok det laaang tid før dere merket det? Har ikke fått tilbake mensen ennå, babyen er ni uker. Har hatt ubeskyttet sex en gang og vet jo selfølgelig at muligheten er der.


Noen som har blitt gravid etter en SA uten å ha fått igjen mensen ? Og hvordan gikk det? Eller venter en mens først, så prøver igjen? Mistet selv i uke på onsdag og ønsker ikke å oppleve det igjen.


Vi bestemte oss denne uka for å ha sex uten prevensjon og la det stå til dersom jeg skulle bli gravid Dagen etter (!) og siden da har jeg kjent murring i mage-og-bekkenregion, og følt meg veldig tung i kroppen, sånn som sist når jeg ble gravid. Jeg er en kvinne på år. Hvor fort kan man bli gravid etter fødsel ? Likevel for de som ønsker et nytt barn raskt etter fødsel er det greit å vite hvor fort man kan bli gravid. Det er også et viktig spørsmål om man ønsker å hindre en uventet graviditet. At jeg mistet mensen trodde jeg var psykisk betinget, og ikke var jeg kvalm eller hadde andre symptomer.


Mamma kommenterte at jeg hadde lagt på meg litt rundt magen, men ingenting skulle tilsi at jeg var gravid , sier Agathe som da var år. Bare timer etter at hun hadde fått vite at hun var gravid , ble hun mamma til vesle Amelia. Lillepus fulldiet selvregulert på det tidspunktet – ofte. Vi håper på to tette og jeg fikk TR tilbake allerede mnd etter fødsel.


Når fikk dere tilbake mensen etter fødselen ? Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Her måtte også nattammingen bort for å få igang eggløsninga. Ammet fortsatt minst ganger pr dag etter det og. Ble gravid før mens kom tilbake også, på tross av amming på dag og at jeg tidligere har brukt lang tid på å bli gravid.


Så dermed lurte jeg på om jeg kan ha sex med hvem som hel. Manga av dere som har fått igjen mensen etter fødsel ? Her er det uker siden fødsel , og mensen er tilbake. Er det mulig å ha blitt gravid igjen etter bare én mens etter fødselen ? Eller er det større sjanse for at syklusen er ustabil? Jordmor Monica svarer.


Marianne er ikke alene om å ha vært gravid uten å være klar over det. For år siden fikk jeg beskjed at det var amming som var årsak til dette og at det ikke hadde gått lang nok tid etter ammeslutt. Dette skjer med jevne mellomrom, men det forekom kanskje oftere før, sier professor Tore Henriksen ved Fødeseksjonen ved Rikshospitalet, Oslo Universitetssykehus. Noen av disse kvinnene er overvektige, og da kan babyen forsvinne litt i kroppen, sier han. Fødte for måned siden Ammer, men sjelden natt (timer).


Begge foreldre kan ikke få fødselsstipend samtidig. Avbryter du utdanningen, risikerer du å miste foreldrestipendet. Du må være i utdanning, ha permisjon fra en utdanning eller ha reservert en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg